“Юта” приймає “Оклахому”, Лень проти суперника, який провів гучний обмін: прев’ю матчів НБА 19 січня

"Юта" приймає "Оклахому", Лень проти суперника, який провів гучний обмін: прев'ю матчів НБА 19 січня 1 - basket.com.ua

«Нью-Йорк» – «Вашингтон»
Початок: 02:30

«Нью-Йорк» (24-17) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Х’юстоном» (109:94). Лідери «Нікс» О Джи Анунобі, Джош Харт, Джейлен Брансон і Джуліус Рендл накопичили певну втому, але це не повинно стали значимим фактором. «Детройт» (4-37) також вийде не паркет другий день поспіль після домашньої поразки від «Міннесоти» (117:124). Крім того, Джейден Айві, Боян Богданович, Осар Томпсон і компанія просто не налаштовані здобувати для «Пістонс» перемоги, особливо в гостях проти сильного суперника.

«Торонто» – «Чикаго»
Початок: 02:30

«Торонто» (16-25) обміняв Паскаля Сіакама і О Джи Анунобі задовго до дедлайну. «Репторс» теоретично може покинути Денніс Шрьодер, хоча вірогідність обміну не така вже й висока. Тепер лідерами команди Дарко Раяковича є Скотті Барнс, Брюс Браун, Ар Джей Барретт і Шрьодер. Конкурентоздатність фактично не змінилася, однак в окремо взятому матчі «Торонто» здатен створити проблеми майже будь-якому опоненту, в тому числи «Чикаго» (19-23). «Буллз» увірвалися в зону плей-ін Східної конференції. Команда Біллі Донована впевнено себе там почуває з негативним балансом через слабкість конкурентів. Демар Дерозан, Зак Лавін, Нікола Вучевич здобувають потрібний результат. Проте перемагають не на постійній основі, тому втрата очок «Чикаго» можлива в будь-який момент.

«Юта» – «Оклахома»
Початок: 04:00

«Юта» (22-20) мала б проводити «бек-ту-бек» після зустрічі з «Голден Стейт», але гру перенесли через раптову смерть від серцевого нападу тренера суперників Деяна Мілоєвича. Лідери «Джаз» Лаурі Маркканен, Джордан Кларксон, Коллін Секстон, Вокер Кесслер, Джон Коллінз отримали додатковий час на відпочинок. Це створює більше складнощів для «Оклахоми» (27-13). «Тандер» двічі поспіль програли клубам Лос-Анджелеса на виїзді. Джош Гідді, Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен цілком можуть оступитися знову. «Юта» перебуває в чудовій формі, вигравши 9 з останніх 10 матчів.

«Міннесота» – «Мемфіс»
Початок: 05:00

«Міннесота» (29-11) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Детройта» (124:117). Руді Гобер, Ентоні Едвардс, Карл-Ентоні Таунс витратили на перемогу над аутсайдером не так вже й багато сил. «Тімбервулвз» чекають в гості більш свіжого, але слабкого і проблемного суперника. «Мемфіс» (15-25) має серйозні проблеми з ротацією. Через травми головний тренер Тейлор Дженкінс в останніх матчах міг розраховувати лише на 8-9 гравців. В цей час непогано проявили себе молоді Вінс Вільямс та Джи Джи Джексон, зусиллями яких вдалося здолати «Голден Стейт» (116:107) в попередній грі. Тим не менш, в гостях проти лідера Західної конференції «Гріззліз» буде дуже важко зробити ще один подвиг.

«Сакраменто» – «Індіана»
Початок: 05:00

«Сакраменто» (23-17) зазнав трьох поразок поспіль. Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс переживають певний спад. Головний тренер Майк Браун не довіряє багато хвилин Олексію Леню, хоча резервний центровий міг би вирішити проблеми команди як мінімум у захисті, що доводив і в обмежений час. В будь-якому випадку, «Кінгз» постараються завершити кризовий період в поєдинку з «Індіаною» (23-17), яка щойно виміняла Паскаля Сіакама з «Торонто». «Пейсерз» навряд чи випустять Сіакама в Каліфорнії. Досі відновлюється після травми Тайріз Халібертон. Бадді Хілду, Майлзу Тернеру, Беннедикту Матуріну буде важно щось протиставити господарям, навіть з урахуванням їх далеко не ідеальної форми.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1868

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.