Ярослав Зубрицький: “Можливо, навіть краще, що ми недограли вчорашній матч”

Ярослав Зубрицький: "Можливо, навіть краще, що ми недограли вчорашній матч" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Кривбас» – «Політехніка-Галичина»

Дмитро Ходов, форвард «Політехніки-Галичини»:

Мені наша гра не сподобалася, хоча готувалися. Були настанови, що маємо зіграти в своєму ритмі, але нічого не виходило. Дали забити багато вільних триочкових. Через це не відчували впевненість В другій половині змогли налаштуватися, вийти з нормальною енергією. Довели різницю до комфортних +20, але з будь-яким іншим суперником нам би було дуже важко.

Ярослав Зубрицький, головний тренер «Політехніки-Галичини»:

– Можливо, навіть краще, що ми недограли вчорашній матч. Чекали довго, були змучені з дороги. Можна було розраховувати як легке тренування. Нам сьогодні було легше грати, ніж «Кривбасу», тому що вони провели 5 годин в залі. Ми були краще готові. Перемога – це добре, але якість захисту і нападу місцями була дуже хороша, місцями – жахлива. Є над чим працювати.

Євгеній Сєргєйчик, захисник «Кривбасу»:

– Враження від сезону лише одне – у нас поки що немає команди. Є окремі гравці. Хтось з досвідом гри в Суперлізі, хтось тільки входить в цей режим Дуже важко. Ми не маємо ілюзій, що маємо вигравати. Потрібно збудувати команду.

Сергій Корабльов, головний тренер «Кривбасу»:

– В першій половині програли -10, але були в грі. «Політехніка-Галичина» – досвідчена і добре укомплектована команда на кожній позиції. Не вистачило концентрації, програли підбирання. Програли -20, але зробили крок чи два вперед. Дуже багато роботи ще. Хлопці це розуміють. Не повинна гра складатися з хвиль. Ми повинні контролювати гру. У нас не зіграв Антон Мельник, дві гри провів невдало, але рухаємось вперед.

0

Автор публікації

Офлайн 14 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.