Ярослав Зубрицький: “Можливо, нам не вистачило Дмитра Ходова”

Ярослав Зубрицький: "Можливо, нам не вистачило Дмитра Ходова" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Прикарпаття-Говерла» – «Політехніка-Галичина»

Джакор Нельсон, захисник «Політехніки-Галичини»:

– По-перше, хочу подякувати за можливість грати в баскетбол в Україні, не дивлячись на ситуацію в ці часи. Була напружена гра. Суперники перемогли, але ми боролися. Було багато злетів і падінь. Сподіваюся, що завтра здобудемо перемогу. В овертаймі гра стала більш повільною. Було важливо забивати штрафні і складні кидки в кінцівці. В цілому ми виглядали добре, чекаємо завтрашню гру.

Ярослав Зубрицький, головний тренер «Політехніки-Галичини»:

– Сьогодні вийшли з хорошим настроєм. Ми можемо грати добре. Потрапили в овертайм. Трохи нам не пощастило. Вся гра була схожа на лотерею. Не забили багато відкритих кидків. Шкода, що пограли, але я задоволений самовіддачею. Завтра буде важка гра з БІПОЮ. Сьогодні обидві команди грали зону. Суперники забивали трохи краще, тому виграли.

Можливо, нам не вистачило Дмитра Ходова. Коліно в нього трохи болить. Він би точно забив свої 2-3 триочкових, і нам було б легше. У Нельсона було видно азарт і бажання. Квентін хотів виграли, але на емоціях викинув м’яч и і отримав п’ятий технічний фол. Можливо, його нам не вистачило. Це гра, йдемо далі. Спортивні терміни легіонерам я можу пояснити. Якщо дуже важко, то Ходов більш детально їм пояснює, він більш детально володіє англійською мовою.

Сергій Старцев, захисник «Прикарпаття-Говерли»:

– Хочеться поздоровити вболівальників і свою команду. Важка гра. Важлива перемога з точки зору турнірної таблиці і просто для нас. Зараз команда не в найкращих кондиціях. Багато хлопців хворіють. Тренувальний процес був трохи зіпсований. Більше хотіли, тому й перемогли.

Євген Мурзін. Головний тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– Дуже важлива перемога для нас. Дякую хлопцям за чудову роботу.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1871

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.