Янніс Кастрітіс: “У грі з “Прометеєм” важливо контролювати темп та підбір”

Янніс Кастрітіс: "У грі з "Прометеєм" важливо контролювати темп та підбір" 1 - basket.com.ua

Головний тренер грецького “Аріса” Янніс Кастрітіс поділився очікуваннями від матчу з “Прометеєм” у 1/8 фіналу Єврокубку.

Ми дуже раді, що в нашій першій після багатьох років участі в Єврокубку нам вдалося пробитися до 12 найкращих команд змагань і зіграти в плей-оф. У нас є можливість зіткнутися з дуже сильною командою, у якої є якість та глибина складу.

“Прометей” активний під час переходу і набирає багато очок другого шансу завдяки підбиранням у атаці. Таким чином, контроль темпу та підбір будуть вирішальними факторами для кінцевого результату. Ми повинні бути готові до завзятої боротьби і викладатися на 100% на обох сторонах майданчику“, – сказав він.

Після тривалого регулярного сезону настав час плей-оф Єврокубку. Матч проти “Прометея” — це перемога або смерть. Саме таку готовність  ми повинні мати в Ризі.

Ми зіграємо з дуже високоякісною командою з глибоким складом і особливим атакувальним талантом. Зрозуміло, що ми повинні бути дуже зосередженими і вкладати багато енергії в захист, щоб обмежити результативність суперника. Контроль темпу гри та підбирань зіграє важливу роль у результаті матчу“, – додав лідер грецького клубу Лефтеріс Бохорідіс.

 

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7450

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.