Віктор Вембаньяма зізнався, скільки кілограмів набрав за міжсезоння

Віктор Вембаньяма зізнався, скільки кілограмів набрав за міжсезоння 1 - basket.com.ua

Перший номер драфту цього року Віктор Вембаньяма розповів, що очікує від сезону. Також француз підтвердив, що влітку працював над покращенням своєї маси тіла.

Я набрав 10-15 фунтів (4,5-6,8 кілограмів) відтоді, як приїхав до Сан-Антоніо. Також є план поки зупинитися на цій вазі, я намагаюся не надто швидко нарощувати м’язову масу. Ми на хорошому шляху. Як я вже сказав, мій фізичний стан набагато кращий, ніж будь-коли в житті, тому я всім задоволений.

“Сперс” знають набагато більше, ніж будь-яка з моїх попередніх команд, тому що вони можуть проводити глибші дослідження в різних тестах. Це все дуже технічні речі. Тут усі працюють злагоджено, і всі працюють до однієї мети.

Я знаю, що не всі організації в НБА однакові, але тут всі знають, як вигравати чемпіонати. “Сперс” робили це раніше, і вони хочуть зробити це знову”, – зізнався Вембаньяма.

На драфті було сказано, що зріст Віктора 223 сантиметра, а вага – 95 кілограм.

 

0

Автор публікації

Офлайн 39 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7308

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.