Валерій Плеханов: “Запоріжжя” з Сізовим і без — це дві різні команди”

Валерій Плеханов: "Запоріжжя" з Сізовим і без — це дві різні команди" 1 - basket.com.ua

Головний тренер БК Запоріжжя Валерій Плеханов в інтерв’ю клубній пресслужбі прокоментував підсумки матчів у заключному баблі Суперліги Favbet в Києві, де його команда зазнала трьох поразок.

“Це єдиний бабл, в якому ми не взяли жодної перемоги. Готувалися серйозно, надмірно працювали протягом двох тижнів. На мою думку, десь потрапили в психологічну яму. Плюс до цього напрошується висновок, що команда з Олександром Сізовим і без нього – це дві різні команди. Об’єктивно це так. Найголовніше, що я побачив ті проблеми, над якими потрібно працювати зараз.

Звісно, ми засмучені, що всі матчі плей-оф доведеться грати на виїзді. Перевага свого майданчика буде нівельована вже з першого матчу. Проте рук опускати ми не будемо, хочеться максимально затягнути цей сезон для нас. Свої помилки ми побачили – тепер треба їх виправити. На даний момент основне завдання – вивести хлопців із психологічної ями, і підвести їх у стані команди, яка на щось претендує”.

Запоріжжя завершив регулярний чемпіонат на четвертому місці в турнірній таблиці із показником 15 перемог та 12 поразок. У плей-оф команда Валерія Плеханова зіграє із Черкаськими Мавпами.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 751

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.