Валерій Плеханов: “У “Запоріжжя” легіонерів не буде, до нас і українці бояться їхати”

Валерій Плеханов: "У "Запоріжжя" легіонерів не буде, до нас і українці бояться їхати" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу “Рівне” – “Запоріжжя”.

Артем Покоєнко, захисник “Запоріжжя”:

– Цікава гра, вітаю “Рівне” з перемогою. Вважаю, що нас трохи не вистачило: провалилися, десь розгубилися, втрати.

Для нас не відіграє роль гри – ми завжди боремося за перемогу. Чого не вистачило? Зіграла втома. Важко грати було.

Валерій Плеханов, головний тренер “Запоріжжя”:

– Я мрію, що вболівальники БК “Запоріжжя” також зможуть відчути ті емоції, які сьогодні відчули ваші. Дуже складна гра, була цікава для вболівальників, але складна для тренерів і гравців.

Чому програли? Втома гравців і обмежена ротація. У третій та в четвертій чверті зробили помилки при прийняті рішень. Цифри на табло тому підтвердження. Без Хохоника організація нашої гри шкутильгає. Дуже шкутильгає.

Чи плануємо підсилити склад легіонером? Це жарт? У Запоріжжя українці бояться їхати. Якщо хто не знає – це місто біля лінії зіткнення, тому коли ми формували склад на цей рік, майже 10-12 гравців відмовили мені особисто. Через те, що це Запоріжжя. А якби не бойові дії, думаю, що все було б інакше.

Питання щодо легіонерів не підіймалося – це реалії сьогодення. Ні, ніяких підсилень не буде. Ми очікуємо повернення Хохоника – це все, що в нас є.

Після поразки від “Кривбаса” для мене було важливо зіграти на якомусь рівні. Я вважаю, сьогодні нам це вдалося. Чи дивимося в турнірну таблицю? Так, але не дуже уважно. У нас є певний час, щоб реалізувати те, що ми хочемо. Я хотів би звернутися до наших уболівальників, треба трошки потерпіти і все буде гаразд.

Олександр Шепелєв, центровий “Рівного”:

– Ми дуже довго готувалися до “Запоріжжя”. Нам було важко з ними у нападі, але було важко і в захисті. Дякуємо вболівальникам. Вони нас мотивували і допомагали.

Нам завжди є куди рости. У нас є новий гравець, я думаю, він нам допоможе.

Михайло Переверзій, головний тренер “Рівного”:

– Гра була принципіальна, адже і ми, і “Запоріжжя” – це претенденти на друге місце.

Дуже хвилювалися, що хлопці перегорять, адже вже роки три не було вболівальників, а сьогодні був повний зал. Вони нас підтримували – я вдячний за це.

Гра була нервова. Хлопці витримали і довели справу до перемоги. У нас ще дві гри, тому нам ще зарано розслаблятися.

Гаскінс? Він сьогодні виходив на майданчик, але провів з нами два повних тренування. Ми будемо сподіватися, що він нам дуже допоможе. Поки що мені важко сказати щось.

Зрозуміло, що йому не просто зразу влитися, тим паче відразу в таку гру. Він, як і всі, має свої плюси та мінуси, будемо намагатися використовувати плюси», – сказав Переверзій.

0

Автор публікації

Офлайн 27 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7211

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.