Валерій Плеханов: “Головне завдання “Запоріжжя” – утриматись у четвірці”

Валерій Плеханов: "Головне завдання "Запоріжжя" – утриматись у четвірці" 1 - basket.com.ua

Головний тренер БК Запоріжжя Валерій Плеханов в коментарі клубному сайту підбив підсумки матчів у Рівному, де запорізька команда здобула дві перемоги та поступилась господарям.

“Усі матчі виявилися цікавими та пізнавальними, дізналися багато нового про себе. У першу чергу це стосується гравців. Як і раніше, ми не могли розраховувати на основного плеймейкера Андрія Хохоника. Він і досі не тренується, тому його відновлення затягується.

Ми непогано зіграли з господарями. Тримали удар усі 4 чверті попри високий темп, який запропонував суперник та тиск їхніх уболівальників. Не вистачило зовсім трохи. Коли наздогнали, потрібно було влучати відкриті кидки. Тоді був би реальний шанс взяти цю гру. Але десь не вистачило концентрації, десь програли підбирання на своєму щиті, не влучили. Тим не менш всі бились, старались – жодних претензій до хлопців немає. Це була рівна гра. Досвід, який отримала молодь – неоціненний.

Матч із Говерлою винесу окремо. Усі 10 гравців, що були в заявці, отримали достатньо часу на майданчику, всі набрали очки, допомогли в захисті. Було видно наш ігровий малюнок, захисну систему. Мені дуже сподобалась ця гра.

Розраховував, що так само буде і в матчі з Політехнікою. Але, але на жаль, не вийшло. Як було раніше, матчі на третій день – це випробування, які схожі на геройський подвиг. Сил не вистачило в основних гравців, молоді. Багато сумбуру, нічого не влучали. Всього 2 триочкових за 40 хвилин – це дуже мало. Не реалізували 9 швидких відривів. Всі ці фактори давали нам можливість отримати нормальну перевагу і виграти без нервів. Віддам належне й львів’янам, які бились до останнього. Знову ж таки, було видно, що не вистачає гри першого номера. У нас на веденні забрали 6 м’ячів у різних гравців.

Вкотре хлопці проявили характер і забрали дуже потрібну перемогу. Ми розуміємо, що головне завдання утриматись у четвірці. Глобально я задоволений результатом.

У першому раунді ми точно не попадемо на Дніпро. Хотілося б отримати суперника в першому раунді плей-оф, з яким нам зручно грати. Але поки що зарано про це думати. Головне завдання – відновитися. Готуємося до Кубка України. Там нас чекає цікаве протистояння зі Старим Луцьком 29 лютого”, – відзначив Валерій Плеханов
0

Автор публікації

Офлайн 13 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 747

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.