Третій клуб НБА виведе з обігу номер Шакіла О’Ніла

Третій клуб НБА виведе з обігу номер Шакіла О'Ніла 1 - basket.com.ua

“Орландо Меджик” виведе з обігу 32-й ігровий номер легендарного центрового Шакіла О’Ніла.

У квітні 2013 року “Лос-Анджелес Лейкерс” вивели з обігу 34-й номер О’Ніла, а в грудні 2016-го “Маямі Хіт” аналогічним чином вчинили з номером 32 центрового. “Меджик” стануть третім клубом, який вшанує Шакіла.

О’Ніл буде першим гравцем в історії, чий номер виведе з обігу франшиза “Орландо”. Урочиста церемонія відбудеться 13 лютого після матчу “Меджик” проти “Оклахома-Сіті Тандер”, який транслюватиметься на каналі TNT.

“Орландо” вибрав О’Ніла під першим номером драфту 1992 року. Центровий провів за команду перші чотири сезони кар’єри, після чого перейшов до “Лейкерс”. У складі “Меджик” Шакіл чотири рази брав участь у Матчі всіх зірок НБА. О’Ніл вивів команду в її першу в історії фінальну серію НБА (1995) і досі входить до числа лідерів клубу в кількох категоріях, включаючи блок-шоти (другий, 824), підбирання (третій, 3691) та набрані очки (шостий. 8019).

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 1884

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.