Судді тричі помилились на користь “Лейкерс” в вирішальному матчі регулярного чемпіонату НБА

Судді тричі помилились на користь "Лейкерс" в вирішальному матчі регулярного чемпіонату НБА 1 - basket.com.ua

“Лос-Анджелес Лейкерс” перемогли “Мемфіс Гріззліз” (123:120) в матчі регулярного чемпіонату НБА. Завдяки успішному результату “Лейкерс” піднялися на 8 місце в турнірній таблиці і отримали шанс уникнути 9-10 номера посіву в плей-ін.

Наприкінці гри, згідно зі звітом НБА, арбітри припустилися трьох помилок на користь “Лейкерс”. Судді двічі не зафіксували пробіжку у Леброна Джеймса, в тому числі в атаці, яка вивела “Лос-Анджелес” вперед за 44,3 секунд до кінця матчу. Вони також не побачили фол у захисті у форварда “Лейкерс” Руї Хачімури на Джи Джи Джексоні за 12,2 секунд до фінальної сирени. Технічне зауваження, видане головному тренеру “Мемфісу” Тейлору Дженкінсу за суперечки з приводу порушення Хачімури, залишено чинним у зв’язку з “неспортивною поведінкою”.

Крім того, в третій чверті було додано понад хвилину зайвого часу. Годинник встановили неправильно після закінчення часу на атаку “Гріззліз” за 1:14 до кінця чверті. Команди набрали по два очки в цей час, що не вплинуло на підсумковий результат зустрічі.

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1908

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.