Стів Керр та генеральний менеджер “Ворріорз” висловилися про дискваліфікацію Дреймонда Гріна

Стів Керр та генеральний менеджер "Ворріорз" висловилися про дискваліфікацію Дреймонда Гріна 1 - basket.com.ua

Представники “Ворріорз” відреагували на дискваліфікацію Дреймонда Гріна.

Йдеться про допомогу Дреймонду. Це можливість для нього зробити паузу, відійти убік та якось попрацювати над собою, щось змінити. І це складне завдання. Це не так, що ви просто кажете: “Окей, чекаємо на п’ять ігор, а далі з ним все буде гаразд”. Ліга вже зробила це… Відповідь не в тому, щоб призначити якусь кількість матчів у вигляді дискваліфікації. Відповідь у тому, щоб допомогти Дреймонду.

Йдеться не лише про спалахи гніву на майданчику. Йдеться про його життя. Йдеться про людину, в яку я вірю, кого я знаю протягом десятиліття, кого я люблю за його відданість. Той, хто душив Руді Гобера, той, хто вдарив Юсуфа, той, хто вдарив Джордана Пула минулого року – це той хлопець, якому треба змінитись”, – вважає Керр.

“Ми розуміємо, що на нас чекає покарання, але йдеться також про допомогу. Вони погодились на 100 відсотків. Як і Дреймонд”, – сказав генеральний менеджер команди Майкл Данліві-молодший.

НБА усунула Гріна на невизначений термін. У вівторок форвард “Ворріорз” був вилучений втретє за місяць – він ударив по обличчю центрового “Фінікса” Юсуфа Нуркіча.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7281

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.