Стали відомі ймовірні терміни повернення Дреймонда Гріна на паркет

Стали відомі ймовірні терміни повернення Дреймонда Гріна на паркет 1 - basket.com.ua

Дискваліфікація форварда “Голден Стейт Ворріорз” Дреймонда Гріна становитиме від 11 до 13 матчів, якщо “все піде за планом”, повідомляє інсайдер ESPN Едріан Войнаровскі.

Крім індивідуальних консультацій у психологів, Грін бере участь у регулярних онлайн-зустрічах з представниками команди, ліги та профспілки, щоб простежити прогрес на шляху до відновлення. Ці зустрічі відіграють важливу роль у тому, як НБА та “Ворріорз” оцінюють прогрес Дреймонда у вирішенні проблем, які могли б сприяти повторним епізодам насильства щодо суперників та одноклубників.

Агент Гріна, голова Klutch Sports Річ Пол, генеральний менеджер “Голден Стейт” Майк Данліві-молодший, тренер команди Рік Селебріні включені в процес.

12 грудня Грін вдарив по обличчю центрового “Фінікс Санз” Юсуфа Нуркича, після чого НБА безстроково дискваліфікувала його до вирішення проблем з управлінням гнівом.  Дреймонд вже пропустив 6 останніх матчів “Ворріорз”

0

Автор публікації

Офлайн 7 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1871

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.