Сергій Корабльов: “Хлопці повинні переступити через себе. Нам потрібно вже показувати результат”

Сергій Корабльов: "Хлопці повинні переступити через себе. Нам потрібно вже показувати результат" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Кривбас» – «Прикарпаття-Говерла»

Максим Тимофійчук, форвард «Прикарпаття-Говерли»:

– Дуже важко йшла гра. Розминались, почалась тривога, потім знову. Важко було увійти в гру. На початку вдалося відірватися. Потім підсіли через тривогу. Не увійшли в другу чверть. Погано кинули триочкові 3/21, багато дозволили супернику в захисті. В деяких моментах були хороші відрізки.

Євген Мурзін, головний тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– Дуже тяжко було грати, 5 повітряних тривог. Перемога є перемога. Будемо готуватися до наступної гри з «Дніпром». Дуже багато помилок в захисті і нападі. Будемо над цим працювати.

Олександр Тіщенко, центровий «Кривбасу»:

– Не дуже хороші враження після програшу. Гра  трохи затягнулася, але ми професіонали і це не може бути відмовкою. Тренер сказав, що пора включатися і шукати в собі щось чоловіче. В баскетболі виграє той, хто більше хоче і має більше характеру. Треба над внутрішнім станом працювати.

Сергій Корабльов, головний тренер «Кривбасу»:

– Ніби розпочали непогано. Грали неповаго в першій половині, але зробили 24 втрати і пропустили після цього 25 очок, так неможливо виграти. Провалилися по зонному пресингу. Не знаємо, що з цим робити. Мені здається, що хлопці самі по собі психологічно повинні переступити через себе і грати так, щоб такого не було. Вчитись не будемо. Нам потрібно вже показувати нормальний результат. Не програвати, бути в боротьбі до останніх хвилин.

0

Автор публікації

Офлайн 15 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.