Рання гра в Нью-Йорку, історичний момент для Леброна: прев’ю матчів НБА 2-3 березня

Рання гра в Нью-Йорку, історичний момент для Леброна: прев'ю матчів НБА 2-3 березня 1 - basket.com.ua

«Бруклін» – «Атланта»
Початок: 22:00

«Бруклін» доволі несподівано розгромив «Атланту» (124:97) вдома пару днів тому. Кемерон Джонсон (29 очок), Денніс Шрьодер (23 очки, 8 підбирань, 7 передач), Мікал Бриджес (15 очок, 7 підбирань) стали кращими в «Нетс». Деджонте Мюррей (28 очок) і Джейлен Джонсон (14 очок) відзначилися в складі «Хоукс». «Бруклін» на три перемоги відстає від «Атланти», яка займає останнє прохідне 10-е місце в зоні плей-ін Східної конференції. Під питанням бажання «Нетс» ще раз переграти команду Квіна Снайдера і майже впритул наблизитися до неї в турнірній таблиці. Цілком можливо, підопічні Кевіна Оллі вийдуть на паркет вже не такими вмотивованими, оскільки раніше демонстрували явний намір «зливати» залишок сезону.

«Маямі» – «Юта»
Початок: 00:00

«Маямі» (33-26) перервав серію з 5 перемог в минулому матчі з «Денвером» (97:103). Тим не менш, «Хіт» завершили турне по Заходу з хорошим результатом і повертаються додому, де Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Кевін Лав, Данкан Робінсон, Террі Розір збираються почати новий вдалий відрізок. «Юта» (27-33) не виглядає серйозною загрозою для команди Еріка Споельстри. Перемоги стали рідкістю для «Джаз», які випали з зони плей-ін і помітно відпустили конкурентів «Лейкерс» і «Голден Стейт». Скоріш за все, Лаурі Маркканен, Джон Коллінз, Коллін Секстон, Джордан Кларксон не зможуть перекидати своїх опонентів у Флориді.

«Мемфіс» – «Портленд»
Початок: 03:00

«Мемфіс» і «Портленд» зіграють другий день поспіль. В першому протистоянні «Гріззліз» вдома без шансів поступилися «Трейл Блейзерс» (92:122). Джейк Ларевіа (21 очко) і Ламар Стівенс (19 очок) стали кращими в складі господарів, Джабарі Вокер (19 очок, 10 підбирань), Делано Бентон (19 очок, 7 підбирань) і Дуоп Ріт (18 очок) відзначилися у гостей. Різниця в 30 очок у попередній зустрічі мало що значить. «Мемфіс» і «Портленд» – непередбачувані аутсайдери. «Гріззліз» можуть ще раз провалитися, але й взяти реванш команда Тейлора Дженкінса також цілком спроможна.

«Лейкерс» – «Денвер»
Початок: 03:30

«Лейкерс» (33-28) виграли 3 з останніх 4 матчів і впевнено почувають себе в зоні плей-ін Західної конференції. Від Леброна Джеймса, Ентоні Девіса, Д’Анджело Рассела очікували кращий результат в таблиці, однак задачу-мінімум команда Дарвіна Хема виконує. «Денвер» (41-19) очікує непростий виїзд. «Наггетс» втратили через травму гомілкостопа Джамала Мюррея. Нікола Йокич, Аарон Гордон і Майкл Портер мають враховувати, що «Лейкерс» часто добре налаштовуються на гру з конкурентоздатними суперниками. Тим більше, що зустріч з «Наггетс» є особливою для Леброна. 39-річний форвард «Лос-Анджелеса» повинен набрати 9 очок. Тоді він стане першим гравцем в історії, якому підкорилася відмітка 40 000 очок за кар’єру. Немає сумнівів, що Джеймс зробить це, оскільки він в останнє не підкоряв двозначну результативність ще в 2007 році. Леброн також хоче, щоб знаковий момент припав на переможний матч для його команди.

«Фінікс» – «Х’юстон»
Початок: 04:00

«Фінікс» пару днів тому вдома не без проблем здолав «Х’юстон» (110:105). Девін Букер (35 очок, 7 підбирань), Кевін Дюрант (24 очок, 7 підбирань, 6 передач) і Юсуф Нуркич (16 очок, 13 підбирань) традиційно зробили основну роботу в складі «Санз». Джейлен Грін (34 очок), Фред Ванвліт (21 очко), Джабарі Сміт (11 очок, 16 підбирань) і Кем Вітмор (14 очок, 8 підбирань) показали кращу статистику в «Рокетс». «Фінінкс» – явний фаворит другого протистояння з «Х’юстоном». Цілком ймовірно, команда Френка Вогеля зможе виграти з ще більш переконливим рахунком.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1884

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.