Директор “Кривбаса”: “На перше коло є карт-бланш, потім будемо робити зміни”

Директор "Кривбаса": "На перше коло є карт-бланш, потім будемо робити зміни" 1 - basket.com.ua

Директор БК “Кривбас” Сергій Озеряник прокоментував результати команди в Суперлізі.

Підготовка до сезону була коротка. Довго вирішувалось питання з фінансуванням команди. Повноцінну підготовку ми розпочали 10 вересня, коли до першої гри залишалось трохи більше двох тижнів.

У нас половина команди – ті, хто грали за нас у Вищій лізі. Інші – новачки. З них є досвідченні – Челован і Тищенко. Інші – це молоді з “Дніпра”. 

Ми всі розуміємо, як у нас чемпіонат розпочався. У тренера і команди на перше коло є карт-бланш. Незважаючи на поразки, незважаючи на погану зіграність, незважаючи на погану гру ми даємо карт-бланш. Протягом першого кола тренер подивиться, хто не вписався в команду, можливо, когось будемо міняти. Попереду ще два кола. Анонсувати нічого не буду, але зміни можливі.

Шукаємо когось на перший номер. Пойнт гард і п’ятий номер – це найбільш важлива позиція. Перший номер веде всю гру команди. Ми зараз працюємо над пошуком. 

Повторюю, що на перше коло ми даємо карт-бланш. Ми зайшли на ринок, коли вже перших і п’ятих номерів розібрали. Ми працюємо над пошуком посилення цих позицій“, – сказав Сергій Озеряник.

0

Автор публікації

Офлайн 51 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7452

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.