Попович вступився за Ленарда після зневаги фанів “Сперс”. Тренер і гравець прокоментували інцидент

Попович вступився за Ленарда після зневаги фанів "Сперс". Тренер і гравець прокоментували інцидент 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Сан-Антоніо Сперс” Грегг Попович став на захист свого колишнього підопічного Кавая Ленарда в матчі регулярного чемпіонату НБА проти “Лос-Анджелес Кліпперс” (102:109).

Коли Ленард виконував штрафні кидки наприкінці першої половини, уболівальники “Сперс” влаштували свист. Попович попросив цього не робити: “Секундочку. Може, припинимо освистування і дамо хлопцям пограти? Поводьтеся гідно. Ми не такі. Припиніть гудіти”.

Фанати почали заважати ще більше, але це не завадило Ленарду виконати точний кидок. Кавай провів перші 7 сезонів кар’єри в “Сан-Антоніо”, але потім зі скандалом покинув команду, запросивши обмін.

“Якщо на мені майка не “Сперс”, вони, мабуть, освистуватимуть мене до кінця кар’єри. Але це нормально. У “Сан-Антоніо” одні з найкращих уболівальників у лізі, налаштовані на боротьбу – як тільки я виходжу на цей баскетбольний майданчик, вони показують, що ми не на одному боці. Я відчуваю любов, коли фанати зустрічають мене на вулицях чи ресторанах. Отже, все гаразд”, – сказав Ленард після матчу.

“Всі, хто хоч щось розуміє у спорті, знають, що ведмедя не треба чіпати”, – заявив Попович.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1884

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.