Олексій Лень: “Стараюсь впливати на гру різними способами — дістати м’яч, поставили блок-шот, робити прості речі”

Олексій Лень: "Стараюсь впливати на гру різними способами — дістати м'яч, поставили блок-шот, робити прості речі" 1 - basket.com.ua

Центровий “Сакраменто Кінгз” Олексій Лень поділився думками про свою гру в матчі регулярного чемпіонату НБА проти “Лос-Анджелес Кліпперс” (109:95).

“Старався діяти просто, давати хорошу енергію і впливати на гру різними способами. Коли я прийшов в НБА, один з моїх тренерів Джефф Хорнасек сказав: “Якщо виходиш з лави запасних, то не переймайся набраними очками, підбираннями, Це не має значення. Фокусуйся на рейтингу “плюс-мінус”, старайся впливати на гру таким чином.

Граєш ти 3 хвилини чи 5, але переконайся, що твій рейтинг “плюс-мінус” є позитивним”. Це те, на що я звертаю увагу, стараюсь впливати на гру різними способами. Дістати м’яч, поставили блок-шот, загалом робити прості речі.

Всі матчі, що залишилися до кінця регулярного чемпіонату, дуже важливі, Вони вплинуть на номер посіву в плей-офф. Фокусуємося на нашій грі, щоб в хорошому стані підійти до плей-офф”, – заявив Лень.

Лень набрав 4 очки, 7 підбирань, 3 блок-шоти, 1 перехопляння і 1 передачу за 12 хвилин при рейтингу “плюс-мінус” +18 (кращий в команді). Він показав атакувальний рейтинг 154,2, захисний 70,4 і чистий 83,8, що є одним з найвищіх показників сезону НБА в цілому.

0

Автор публікації

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.