Олександр Ковляр: “Мені потрібен час, щоб почуватися комфортніше в новій команді”

Олександр Ковляр: "Мені потрібен час, щоб почуватися комфортніше в новій команді" 1 - basket.com.ua

Олександр Ковляр підбив підсумки свого дебютного матчу за “Обрадойро”. Розігруючий збірної України набрав 5 очок за 7 хвилин, але його команда поступилася “Гранаді” (77:94).

“Дебютувати перед цією публікою та забити свої перші очки було дуже приємно. Глядачі були дуже хороші. На жаль, ми не змогли виграти, але попереду у нас є ігри, щоб продовжувати розвиватися. Приємно грати в такій атмосфері, тому що вболівальники не припиняють аплодувати.

Баскетбол – це той вид спорту, в якому ніколи не знаєш, що станеться. Ми повинні залишатися зосередженими протягом сорока хвилин і знати, що будуть кращі і гірші моменти. Ми повинні спробувати зробити так, щоб хороші моменти переважили погані.

У кожного тренера своя система для розігруючих. Я намагаюся швидко вчитися, і я думаю, що у мене все буде добре, що я почуватимусь все комфортніше в команді. Мені просто потрібен час”, – сказав Ковляр.

0

Автор публікації

Офлайн 8 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7417

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.