НБА довічно дискваліфікувала гравця, який зробив ставок на декілька мільйонів доларів

НБА довічно дискваліфікувала гравця, який зробив ставок на декілька мільйонів доларів 1 - basket.com.ua

Центровий “Торонто Репторс” Джонтей Портер отримав довічну дискваліфікацію від НБА через гру на ставках.

Під час розслідування виявилося, що Портер розкрив конфіденційну інформацію про власний стан здоров’я перед грою 20 березня людині, яка робила ставки на НБА. Інша людина, з якою Портер був знайомий і яка, як йому було відомо, робила ставки на НБА, згодом зробила експрес-ставку на суму 80 тисяч доларів і виграла 1,1 мільйона доларів, поставивши на те, що Портер не зіграє у матчі 20 березня.

На додаток до цього, у період із січня по березень 2024 року, коли Портер здійснив як мінімум 13 ставок на матчі НБА, використовуючи акаунт іншої людини. Розмір цих ставок варіювався від 15 доларів до 22 тисяч доларів, загальна сума становила 54 094 долари. Загальна сума виплат за цими ставками склала 76 059 доларів, внаслідок чого чистий виграш становив 21 965 доларів. Жодна зі ставок не стосувалася гри, в якій брав участь Портер, проте він ставив на поразку власної команди у матчі, в якому не брав участі.

Крім того, Портер володів та керував VIP-рахунком у букмекерській конторі FanDuel. З його акаунту з 2021 по 2023 рік було поставлено кілька мільйонів доларів. Портер загалом зробив понад 1000 ставок.

Портер провів 23 матчі у складі “Торонто” цього сезону НБА, у середньому набираючи 4,6 очка за 14 хвилин.

0

Автор публікації

Офлайн 22 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1846

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.