Наступний матч “Прометея” в ЛЕБЛ скасовано – команді може бути зарахована поразка 0:20

Наступний матч "Прометея" в ЛЕБЛ скасовано - команді може бути зарахована поразка 0:20 1 - basket.com.ua

“Прометей” вийшов до чвертьфіналу Єврокубка, де зіграє на виїзді з французьким “Бургом” на початку наступного тижня 12 березня.

Одразу після виходу до чвертьфіналу Єврокубка “Прометей” домовився з “ТалТехом” про перенос гри 10 березня в ЛЕБЛ, а ось 9 березня “Прометей” мав зіграти проти “Тарту”.

Втім, сьогодні “Тарту” виступив з оголошенням, що гра не відбудеться.

“О 15:48 у п’ятницю ми отримали повідомлення від команди “Промете” про те, що вони хочуть перенести гру проти “Тарту”, яка повинна була відбутися в суботу о 17:00. У листі вони вказують, що у них є лише шість гравців, готових грати, решта хворі або травмовані”, – пояснив голова латвійсько-естонської ліги Анрі Аусмаа.

“Можна жартома сказати, що ми настільки заблокували захист, що втримали четвертьфіналіста Єврокубка з нулем очок. Але це далеко не жарт, тому що “Прометей” вирішив не приїжджати на наш запланований домашній матч у суботу і повідомив про це лігу та нас за 24 години до гри.

Таке рішення не може мати іншого результату, крім поразки 0:20. Ми б дуже хотіли зіграти з “Прометеєм” вдома в Тарту, але якщо так, то нехай буде так. Іншими словами, коротко – матчу з “Прометеєм” не буде, а ми отримуємо перемогу 20:0″, – йдеться в повідомленні клубу.

Попри категоричну заяву “Тарту” в самій ЛЕБЛ заявляють, що наразі розглядають два варіанти – перенесення матчу та поразка “Прометея” 0:20. Ліга прийме офіційне рішення щодо цього найближчим часом.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7194

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.