“Маямі” все одно буде у фіналі”: Джиммі Батлер в образі емо відреагував на перехід Лілларда в “Мілвокі”

"Маямі" все одно буде у фіналі": Джиммі Батлер в образі емо відреагував на перехід Лілларда в "Мілвокі" 1 - basket.com.ua

Лідер “Маямі” Джиммі Батлер поділився очікуваннями від нового сезону, а також прокоментував перехід Деміана Лілларда до “Мілвокі”.

Знаю, на що я здатний і на що здатні мої хлопці. Ми будемо у фіналі і цього разу виграємо.

Мої емоції протягом останнього тижня? Я був радісний, потім злий, потім сумний, а потім знову веселий, потім лютий, а потім… знову сумний. Але зараз я радий; вам не видно – я не посміхаюся, але щасливий.

Нікому не говорю, що відчуваю. Просто впораюся з емоціями належним чином. Але я справді радий за Дейма. Що він потрапив туди, де йому раді і де він має можливість стати чемпіоном. Також радий за Едріана Гріффіна, бо у свій перший сезон він отримав у керівництво неймовірний склад. Але я все одно залишусь собою. І я обіграю Дейма, Янніса та Едріана Гріффіна на своєму шляху до чемпіонства, – сказав Батлер.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7284

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.