Максим Закурдаєв — MVP Фіналу чотирьох Кубку України, Клебана визнано найкращим центровим

Максим Закурдаєв — MVP Фіналу чотирьох Кубку України, Клебана визнано найкращим центровим 1 - basket.com.ua

Після завершення фіналу чоловічого Кубку України, в якому Дніпро в напруженій грі здолав Прометей (65:64), індивідуальними нагородами було відзначено головних героїв Фіналу чотирьох.

MVP Фіналу чотирьох став захисник Дніпра Максим Закурдаєв. Досвідчений баскетболіст став найрезультативнішим гравцем фіналу, набравши у вирішальній грі 22 очки. Окрім того Закурдаєв записав до активу 11 очок та 7 підбирань в півфінальному матчі проти Старого Луцька.

Найкращим захисником став розігруючий Прометея Ігор Клімов, який набрав у фінальній грі 13 очок, 5 підбирань та 3 передачі. У півфіналі проти Київ-Баскета Клімов записав до активу 10 очок.

Найкращий форвард Фіналу чотирьох — Володимир Конєв. Гравець Дніпра продемонстрував ефективну гру на обох кінцях майданчику, допомігши володарям трофею своїм досвідом. В середньому за два матчі Конєв набирав 7.5 очка, 5.5 підбирання та 2.0 передачі.

Найкращий центровим було визнано бігмена Прометея Дмитра Клебана. Він став найефективнішим гравцем своєї команди у Фіналі чотирьох: в двох матчах у столиці Дмитро набирав у середньому 14.0 очка та 6.5 підбирання (РЕ 18.0), ставши ключовою фігурою в передній лінії фіналістів Кубку.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 753

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.