Лень вдруге поспіль в гостях у колишнього клубу, “Денвер” проти “Нікс”: прев’ю матчів НБА 22 березня

Лень вдруге поспіль в гостях у колишнього клубу, "Денвер" проти "Нікс": прев'ю матчів НБА 22 березня 1 - basket.com.ua

«Вашингтон» – «Сакраменто»
Початок: 01:00

«Вашингтон» (11-58) програв 5 матчів поспіль. Це не та серія, після якої Кайл Кузма, Таюс Джонс, Дені Авдія, Джордан Пул відчайдушно битимуться за перемогу. «Сакраменто» (40-28) проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Торонто» (123:89). Домантас Сабоніс, ДеАарон Фокс, Кіган Мюррей, Харрісон Барнс, Олексій Лень збираються здолати ще одного аутсайдера. Лень другий день поспіль зіграє на арені колишнього клубу, тому має особливу мотивацію. Скоріш за все, «Кінгз» не втратять очки у протистоянні з «Візардс», хоча цього сезону команда Майка Брауна доволі часто оступалась з відвертими андердогами.

«Орландо» – «Нью-Орлеан»
Початок: 01:00

«Орландо» (41-28) і «Нью-Орлеан» (42-26) вирішують схожі завдання в Східній і Західній конференціях відповідно. «Меджик» і «Пеліканс» знаходяться на п’ятому місці і хочуть потрапити в топ-4. Франц Вагнер, Паоло Банкеро, Джейлен Саггз гратимуть вдома, тому їм можна віддати певну перевагу. Тим не менш, у Зайона Вільямсона, Сі Джей Макколлума, Брендона Інгрема достатньо таланту і класу, щоб претендувати на перемогу у Флориді.

«Мілкові» – «Бруклін»
Початок: 02:00

«Мілвокі» (44-25) проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Бостона» (119:122). «Бакс» фактично втратили навіть примарні шанси поборотися за перше місце на Сході, але в цілому Деміан Ліллард, Кріс Міддлтон і Брук Лопес виступили достойно, враховуючи відсутність через травму Янніса Адетокумбо. «Бруклін» (26-43) має мало мотивації, щоб битися за позитивний результат навіть проти втомленого «Мілвокі» в гостях. Тим не менш, іноді Денніс Шрьодер, Мікал Бріджес, Ніколас Клекстон, Доріан Фінні-Сміт, Кем Томас видають яскраву гру. «Нетс» – далеко не найслабкіший аутсайдер ліги, тому теоретично в цій парі можлива певна інтрига.

«Х’юстон» – «Чикаго»
Початок: 02:00

«Х’юстон» (33-35) видав серію з 6 перемог. «Рокетс» зберігають надію поборотися за плей-ін на Заході, тому Діллон Брукс, Джейлен Грін, Френд Ванвліт виходять на паркет з максимальною концентрацією. «Чикаго» (34-35) номінально набагато менш вмотивований, оскільки надійно почуває себе на 9 місці в Східній конференції. Тим не менш, це не означає, що зірки «Буллз» Демар Дерозан, Кобі Вайт і Нікола Вучевич будуть «зливати» матч. Команда Біллі Донована карала багатьох сильних суперників за надто зверхнє ставлення до себе. Господарям треба відкинути будь-які думки про легку прогулянку на паркеті, щоб продовжили вдалий відрізок.

«Даллас» – «Юта»
Початок: 02:30

«Даллас» (40-29) намагається отримати пряму путівку в плей-офф Заходу. Конкуренція дуже серйозна, тому Лука Дончич, Кайрі Ірвінг, Пі Джей Вашингтон просто зобов’язані брати очки проти суперників типу «Юти» (29-40). «Джаз» вже змирилися з неможливістю поборотися за плей-ін. Коллін Секстон, Джордан Кларксон, Вокер Кесслер фактично виходять на паркет без мотивації і «зливають». Це значно полегшує задачу досягнення позитивного результату для «Маверікс».

«Денвер» – «Нью-Йорк»
Початок: 03:00

«Денвер» (48-21) веде боротьбу з «Оклахомою» за лідерство на Заході. Шанси «Наггетс» опинитися на вершині до кінця регулярного чемпіонату доволі високі, враховуючи чемпіонський досвід минулого сезону у Ніколи Йокича, Аарона Гордона, Джамала Мюррея і Майкла Портера. «Нью-Йорк» (41-27) дочекався відновлення О Джи Анунобі і Джейлена Брансона. «Нікс» помітно додали після цього. Команда Тома Тібодо вже переграла «Портленд», «Сакраменто» і «Голден Стейт» під час турне по Заходу, але в Денвері вдала серія «Нью-Йорка» ризикує завершитися.

«Фінікс» – «Атланта»
Початок: 04:30

«Фінікс» проведе «бек-ту-бек» після матчу з «Філадельфією» (115:102). Кевін Дюрант, Юсуф Нуркич, Бредлі Біл, Девін Букер, Грейсон Аллен спокійно розібралися з міцним суперником зі Сходу. Зірки «Санз» збираються зробити те ж саме в протистоянні з номінально більш слабкою «Атлантою» (30-38). «Хоукс» надійно почувають себе на 10 місці і не відчувають тиску конкурентів за місце в плей-ін. Іноді Деджонте Мюррей, Деандре Хантер, Богдан Богданович влаштовують феєрію на паркеті, але провали трапляються куди частіше. Команда Квіна Снайдера вже фактично перевершила очікування від результату турне по Заходу, здолавши «Кліпперс». Надто високої мотивації обігрувати «Фінікс» у гостей немає.

0

Автор публікації

Офлайн 17 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1870

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.