Кращий захисний гравець НБА отримав неоднозначне вилучення. Тренер його команди гнівно відреагував

Кращий захисний гравець НБА отримав неоднозначне вилучення. Тренер його команди гнівно відреагував 1 - basket.com.ua

Центровий “Мемфіс Гріззліз” Джарен Джексон заробив вилучення у третій чверті матчу внутрішньосезонного турніру НБА проти “Юта Джаз” (121:127).

Джексон був незадоволений рішенням суддів, які не зафіксували порушення у баскетболістів суперника. Його видалили за гнівну реакцію, виписавши два технічні фоли. Кращий захисний гравець минулого сезону НБА встиг набрати 14 очок, 4 підбирання та 2 передачі за 23 хвилини на паркеті.

Головний тренер “Мемфіса” Тейлор Дженкінс розкритикував суддів за вилучення Джексона.

“Джексона не слід було вилучати. Це один із найпрофесійніших гравців у всій лізі. На ньому регулярно порушували правила, що викликало таку реакцію. Джексону виписали два технічні, мені пояснили, що він накинувся на суддів. Що ми маємо? Наша команда веде запеклу боротьбу, але гравця видаляють через суддів. Це повна неповага. Штраф за критику? Я знаю, на що мені чекати. Все одно це неймовірно. Мені цього не зрозуміти”, – заявив Дженкінс.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.