Головний тренер “Детройта” прокоментував антирекордну серію поразок команди в історії НБА

Головний тренер "Детройта" прокоментував антирекордну серію поразок команди в історії НБА 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Детройт Пістонс” Монті Вільямс віддав належне команді за те, що вона боролася на майданчику в матчі регулярного чемпіонату НБА проти “Бостон Селтікс” (122:128 ОТ). “Детройт” зазнав 28-ї поразки поспіль, повторивши антирекорд “Філадельфії” за тривалістю серії невдач в історії НБА. При цьому “Пістонс” програли всі свої матчі протягом одного сезону, а “Сіксерс” розтягнули кошмарний відрізок на два чемпіонати.

“Я щойно сказав хлопцям: для того, щоб робити те, що вони роблять, потрібний великий характер та чесність. Я провів у лізі чимало часу і бачив, як команди мирилися з обставинами, які не відповідають тим, з якими ми маємо справу. Це заслуговує захоплення. Так, у нас була важка третя чверть, але ми давали відсіч, продовжили боротьбу у четвертій. Це було неймовірно. Мені боляче за хлопців. Ми відчуваємо, що дуже близькі до того, щоб виграти не просто один матч, але багато матчів, якщо діятимемо на майданчику таким чином”, – заявив Вільямс.

 

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1884

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.