Дві ранніх гри, команда Леня виступає вдома, дербі Лос-Анджелеса: прев’ю матчів НБА 7-8 січня

Дві ранніх гри, команда Леня виступає вдома, дербі Лос-Анджелеса: прев'ю матчів НБА 7-8 січня 1 - basket.com.ua

«Клівленд – «Сан-Антоніо»
Початок: 20:00

«Клівленд» (20-15) претендує на пряму путівку в плей-офф Східної конференції. Втрати Даріуса Гарленда і Евана Моблі через травми не стали великою проблемою для «Кавальєрс». Донован Мітчелл, Каріс Леверт, Джарретт Аллен, Айзек Окоро, Макс Струс здатні здобувати результат без них. «Сан-Антоніо» (5-29) програв останні 4 матчі. Віктор Вембаньяма, Девін Вассел, Келдон Джонсон та інші гравці «Сперс» навряд чи сильно налаштовані переривати серію невдач, яка є цілком прийнятною для команди Грега Поповича в процесі перебудови.

«Бруклін» – «Портленд»
Початок: 22:00

«Бруклін» (16-20) тримається в зоні плей-ін Сходу, хоча останнім часом якість гри підопічних Жака Вона значно погіршилася. «Нетс» виграли лише один з останніх 6 матчів. Мікал Бріджес, Спенсер Дінвідді, Кем Томас втратили впевненість на паркеті. «Портленд» (9-25) може допомогти господарям частково її повернути. «Трейл Блейзерс» «зливають» сезон. Іноді Скут Хендерсон, Малкольм Брогдон, Джеремі Грант влаштовують сенсації, але дуже рідко в гостях. Серія поразок команди Чонсі Біллапса на виїзді складає 7 матчів.

«Орландо» – «Атланта»
Початок: 01:00

«Орландо» (20-15) більше місяця йшов в топ-4 Сходу. Серія невдач наприкінці грудня значно погіршила позиції команди Джамала Мозлі. Тепер Паоло Банкеро, Джейлен Саггз, Коул Ентоні мають думати про те, як втримати «Меджик» в зоні плей-офф. Без травмованого Франца Вагнера ця задача значно ускладнюється. «Атланта» (14-20) бореться з «Чикаго» за останнє місце в плей-ін. Виходить у «Хоукс» досить погано. Трей Янг, Клінт Капела, Деджонте Мюррей дуже нестабільні на паркеті і дарують власним фанатам неприємні емоції значно частіше, ніж позитивні.

«Сакраменто» – «Нью-Орлеан»
Початок: 01:00

«Сакраменто» (21-13) виграв 4 з останніх 5 матчів. В суперниках команди Майка Брауна були в основному аутсайдери. Якість гри «Кінгз» іноді викликала питання. Домантас Сабоніс, Кіган Мюррей, ДеАарон Фокс в цілому виступають солідно, але вклад рольовиків залишає бажати кращого. При цьому Браун не завжди дає хвилини резервному центровому Олексію Леню, який після відновлення від травми пару разів непогано допомагав «Кінгз» під щитом. «Нью-Орлеан» (21:15) дихає в спину «Сакраменто» в турнірній таблиці Західної конференції. Лідери «Пеліканс» Зайон Вільямсон, Йонас Валанчюнас, Сі Джей Макколлум і Брендон Інгрем хотіли б наздогнати «Кінгз», що дозволить зробити перемога в особистій зустрічі. Задача складна, але посильна для підопічних Віллі Гріна.

«Даллас» – «Міннесота»
Початок: 02:30

«Даллас» (21-15) дочекався повернення на паркет Кайрі Ірвінга після травми. Ірвінг разом з Лукою Дончичем, Тімом Хардвеєм, Дереком Лайвлі постарається повернути «Маверікс» в топ-4 Заходу. «Міннесота» (25-9) є лідером конференції, який намагатиметься завадити планам господарів. Останнім часом «Тімбервулвз» дещо збавили оберти, але Ентоні Едвардс, Руді Гобер, Карл-Ентоні Таунс цілком спроможні здобути перемогу в Техасі.

«Денвер» – «Детройт»
Початок: 03:00

«Денвер» (25-12) зазнав несподіваної домашньої поразки від «Орландо» (120:122) в попередній грі. Нікола Йокич, Аарон Гордон, Майкл Портер постараються реабілітуватися перед фанатами «Наггетс». «Детройт» (3-32) в кінці грудня перервав серію з 28 поразок. Після цього Кейд Каннінгем, Боян Богданович, Осар Томпсон і Джейлен Дюрент розслабилися. «Пістонс» навряд чи зможуть нав’язати супротив діючим чемпіонам НБА у гостях.

«Фінікс» – «Мемфіс»
Початок: 03:00

«Фінікс» (19-16) впевнено закріпився в зоні плей-ін Заходу після появи чуток про те, що Кевін Дюрант невдоволений ситуацією в команді. «Санз» зараз можуть думати і про підйом в топ-6, оскільки Бредлі Біл відновився після травми і готовий допомагати Дюранту, Девіну Букері, Юсуфу Нуркичу. «Мемфіс» (12-23) переграв «Лейкерс» (127:113) в гостях у минулому матчі. Є сумніви щодо мотивації Джа Моранта, Дезмонда Бейна, Заїра Вільямса та інших гравців «Гріззліз» влаштовувати ще один апсет фавориту.

«Голден Стейт» – «Торонто»
Початок: 03:30

«Голден Стейт» (17-18) тримається в зоні плей-ін Заходу. Головним чином підопічним Стіва Керра це вдається за рахунок кризового стану «Лейкерс», а не власної якісної гри. Залежність «Ворріорз» від Стефена Каррі досі висока, Джонатан Кумінга і Мозес Муді незадоволені своєю роллю в команді, травма Кріса Пола є серйозною проблемою. Повернення на паркет Дреймонда Гріна після дискваліфікації навряд чи на щось глобально вплине. «Торонто» (14-21) виміняв з «Нью-Йорка» Ар Джей Барретта та Іммануїла Квіклі, віддавши О Джи Анунобі. «Репторс» також може покинути Паскаль Сіакам, одним з претендентів на якого є «Голден Стейт». Команда Дарко Раяковича зараз не налаштована перемагати за будь-яку ціну, що значно полегшує задачу досягнення позитивного результату для господарів.

«Лейкерс» – «Кліпперс»
Початок: 04:30

«Лейкерс» (17-19) підходять до дербі Лос-Анджелеса в жахливому стані. Команда Дарвіна Хема програла 4 рази поспіль і випала з зони плей-ін Заходу. Тренер ризикує втратити роботу, якщо Леброн Джеймс, Ентоні Девіс, Д’Анджело Рассел найближчим часом не почнуть здобувати перемоги на паркеті. У «Кліпперс» (22-12) навпаки все в повному порядку. Команда Тайрона Лю має серію з 5 перемог. Джеймс Харден, Пол Джордж, Кавай Ленард, Рассел Вестбрук небезпідставно розраховують продовжити її в дербі.

0

Автор публікації

Офлайн 9 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1854

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.