Дреймонд Грін зізнався, чому не завершив кар’єру після останнього скандалу з дискваліфікацією в НБА

Дреймонд Грін зізнався, чому не завершив кар'єру після останнього скандалу з дискваліфікацією в НБА 1 - basket.com.ua

Форвард “Голден Стейт Ворріорз” Дреймонд Грін заявив, що комісіонер НБА Адам Сільвер відмовив його завершити кар’єру після того, як він ударив центрового “Фінікс Санз” Юсуфа Нуркича і був дискваліфікований лігою на невизначений термін.

“Я сказав йому: “Адам, це занадто для мене. Я більше не можу. Я завершую кар’єру”. Він відповів: “Ти приймаєш дуже поспішне рішення, і я не дозволю тобі цього зробити”. У нас була довга, чудова розмова – дуже плідна. Я дуже вдячний, що граю в лізі з таким комісіонером, як Адам Сільвер, який хоче допомогти, а не нашкодити. Допомогти, а не покарати. Він дбає про гравців”, – сказав Грін.

Грін пропустив 14 матчів після інциденту з Нуркичем в грудні. Він втрачає 153 941 долар за кожну гру, коли не виходить на паркет. Очікується, що Дреймонд повернеться цього тижня, оскільки НБА зняла з нього дискваліфікацію.

0

Автор публікації

Офлайн 58 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1871

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.