Дреймонд Грін отримав безстрокову дискваліфікацію в НБА. Він ризикує втратити мільйони доларів

Дреймонд Грін отримав безстрокову дискваліфікацію в НБА. Він ризикує втратити мільйони доларів 1 - basket.com.ua

НБА дискваліфікувала форварда “Голден Стейт Ворріорз” Дреймонда Гріна на невизначений термін, повідомляє інсайдер ESPN Едріан Войнаровскі.

В останньому матчі з “Фінікс Санз” (116:119) Грін ударив по обличчю центрового суперників Юсуфа Нуркича. Грін, генеральний менеджер “Ворріорз” Майк Данливі-молодший та агент Гріна Річ Пол зустрінуться у четвер, щоб розпочати обговорення того, як Дреймонд зможе отримати “консультацію та допомогу, щоб рухатися далі”.

Ліга не хоче називати конкретний термін усунення, але дозволяє Грін взяти час, необхідний йому для вирішення проблем, з якими він зіткнувся. Дреймонду буде дозволено перебувати з командою в період дискваліфікації. Грін буде втрачати по 153 941 долар за кожен пропущений матч, якщо усунення буде менш ніж на 20 матчів, і по 202 922 долара, якщо більше 20.

В листопаді Грін вже був дискваліфікований на 5 матчів за бійку і придушення центрового “Міннесоти Тімбервулвз” Руді Гобера.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1871

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.