Дмитро Забірченко: “Здивовані рішенням “Будівельника”. Нам обіцяли, що ситуація не дуже, але має бути контрольована”

Дмитро Забірченко: "Здивовані рішенням "Будівельника". Нам обіцяли, що ситуація не дуже, але має бути контрольована" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Будівельника” Дмитро Забірченко поділився думками про рішення клубу щодо припинення участі в Суперлізі.

«Звичайно, це несподіванка. Казали, що можуть бути якісь проблеми, тому що головний спонсор у нас самі розуміємо зараз де.

Тому, звичайно, усі розуміли, що буде важко, але не думали, що настільки. Це по-перше. По-друге, що стосується боргів – це більше до клубу питання, але за жовтень гроші команда отримала, великих боргів не буде – принаймні, по цьому сезону.

Таким рішенням були здивовані. Нам обіцяли, що ситуація не дуже, але має бути контрольована, що все гаразд. Можуть бути проблеми, проте не до такого, щоб зніматися з чемпіонату.

Що планую робити далі, поки не знаю. Пару днів подивимося, зустрінемось з командою, поспілкуємось з хлопцями, спробуємо працевлаштувати хлопців, тому що дуже багато людей із талантом, з іменем, і, я думаю, вони стануть у пригоді майже кожному клубу у чемпіонаті Суперліги.

Може, десь хлопцям і доведеться просісти по грошах, але вони не мають залишитись без роботи – це найголовніше зараз. А вже влітку будуть шукати собі щось нове. Поки що ситуація ось така», – сказав Забірченко.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 759

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.