“Будівельник” знімається з чемпіонату України

"Будівельник" знімається з чемпіонату України 1 - basket.com.ua

Як стало відомо basket.com.ua. столичний Будівельник прийняв рішення про припинення участі у Суперлізі Favbet. Причиною цього є важке фінансове положення клубу.

Діючий чемпіон України та найтитулованіший клуб країни Будівельник наразі займає другу сходинку в турнірній таблиці Суперліги Favbet, маючи 10 перемог в 13 матчах. На цьому тижні у баблі в Дніпрі команда Дмитра Забірченко виграли три матчі, в тому числі завдавши першої поразки в сезоні Дніпру.

UPD. Федерація баскетболу України підтвердила цю інформацію офіційно. Лист з рішенням Будівельника про зняття з розіграшу Суперліги надійшов на адресу ФБУ.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7215

10 думок про ““Будівельник” знімається з чемпіонату України

  1. Stepan сказав:

    Потрібно щоб всі клуби так зробили. Країна на межі існування, наразі всілякі чемпіонати не на часі. Потрібно припинити всі змагання, свята, розігнати к хєрам депутатів всіх рівнів, вивільнені кошти спрямувати на вербування найманців і закупівлю зброї, всі ресурси повинні йти на зміцнення обороноздатності, іншого шляху для перемоги у війні з кацапами не існує.

    -2

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.