Дмитро Забірченко: “Нам не вистачало емоцій, але хлопці на характері здобули перемогу”

Дмитро Забірченко: "Нам не вистачало емоцій, але хлопці на характері здобули перемогу" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу “Будівельник” – “Дніпро”.

Максим Зайцев, захисник “Будівельника”:

– Вітаю команду, керівництво, уболівальників. Коли дві тривоги ти тричі розігріваєшся – це тяжко для спортсмена. Ми подолали себе і здобули перемогу у напруженій боротьбі.

Дмитро Забірченко, головний тренер “Будівельника”:

– Три підбирання у нападі, після вчорашніх 20+. Скажімо так, коли ти граєш важку гру та лідери переграють хвилини, то розумієш, що наступного дня буде важко.

Сьогодні завдяки нашим лікарям та масажистам вдалося хлопців відновити. Звичайно, коли граєш спочатку з “Дніпром”, а потім із “Запоріжжям”, то на другий день завжди важко. Перед цим у нас була важка перемога – емоційна і важлива.

Сьогодні нам не вистачало енергії, не вистачало емоцій, але хлопці подолали себе, виявили характер, показали, що у них є спортивний стрижень. Я пишаюся ними. Важка гра, але вони подолали себе, знайшовши в собі екстра-сили. Слабкі відмовилися б грати в нападі, захищатися, відмовилися б від агресії. Хлопці показали характер, саме на характері сьогодні вони і здобули перемогу.

Коліно Буренка? Дограв матч – і добре. Ми дуже переживали за це. Думаю, якесь обстеження буде вже по приїзді в Київ. Подивимося, як він буде себе почувати після ночі, коли коліно охолоне. І там будемо дивитися. Каже, що десь поболює, але поки не критично. Сподіваюсь, що все обійдеться і ми не втратимо свого основного плеймейкера.

Андрій Хохоник, захисник “Запоріжжя”:

– Я вважаю, що цей матч був цікавим для глядачів, а для гравців фізично важким, адже була інтенсивна гра. Першу половину ми зіграли біль-менш добре. Другу також, але трохи не вистачило, мабуть, майстерності та впевненості, щоб забити важливі кидки, які б дозволили нам залишитися в грі до кінця. Дуже прикро.

Валерій Плеханов, головний тренер “Запоріжжя”: 

– Буренко, Конєв, Сандул. Та вся п’ятірка “Будівельника” – майстри високого рівня. Нас не вистачає фізично другий день поспіль на останню чверть – вчора 9 очок, сьогодні – 8. Якщо ти за останню чверть набираєш 8 очок, то розраховувати на перемогу практично неможливо. Вітаю “Будівельник з перемогою. Ми будемо готуватися далі.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 8050

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.