Дмитро Забірченко: “Короткою ротацію з 6-7 гравців на рівних грали з «Дніпром» 37 хвилин”

Дмитро Забірченко: "Короткою ротацію з 6-7 гравців на рівних грали з «Дніпром» 37 хвилин" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Дніпро» – «Київ-Баскет»

Сергій Юрченко, центровий «Київ-Баскета»:

– Гарна гра вийшла. Поздоровляю «Дніпро» з заслуженою перемогою. Ми добре готувалися до матчу. Старалися. Трохи не вистачило. Програли підбирання, відсоток триочкових не дуже гарний. В цілому дуже напружена гра майже до останньої хвилини.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Київ-Баскета»:

– В роздягальні сказав хлопцям, що пишаюсь командою. Короткою ротацію з 6-7 гравців на рівних грали з «Дніпром» 37 хвилин. Дійсно пишаюсь командою. Дуже вдячний хлопцям. Сьогодні ми розуміли, що подовжимо грати в смолл-болл і десь програємо підбирання. Треба влучати свої кидки, що не вдалося. 20% точності триочкових. Якщо б забили 30-35%, то можна було б виграти дві останні гри. Якби було 50% точності, то взагалі б не переживав і сидів на стільці біля бокової лінії. Відсоток вільних кидків не дозволяє перемагати такі команди як «Запоріжжя» і «Дніпро».

Думаю, що для глядачів була цікава і напружена гра. З таким баскетболом наша ліга може розвиватися. Буренко повертається після травми у Дніпрі. Грати два матчі підряд йому важко. Тіло не готове для таких навантажень. Завтра він все одно свій час отримає. Сьогодні вирішили поберегти. В нас є плей-офф. Не було такого, що ніби фінал чемпіонату світу, щоб ризикувати здоров’ям гравця.

Роман Бондарчук, форвард «Дніпра»:

– Важко входили в гру, але в четвертій чверті показали, що можемо і довели матч до перемоги. Сьогодні я не вийшов на паркет, але допомагав на лавці. Так склалося.

Володимир Коваль, головний тренер «Дніпра»:

– Гарна гра вийшла. «Київ-Баскет» дуже агресивно грав в захисті, вибив нас з комбінаційної гри. В четвертій чверті хлопці зібрались, проявили характер. Дякую їм, вони молодці. Всі в однакових умовах. Ми набираємо кондиції по ходу матчів. Такий графік, що будемо набирати за рахунок ігор. Сподіваємося, що на кінцівку чемпіонату і Кубок будемо в гарній фізичній формі.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1871

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.