Артем Сліпенчук: “Почали дуже погано. Потрібно забути цю гру”

Артем Сліпенчук: "Почали дуже погано. Потрібно забути цю гру" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Прикарпаття-Говерла» – «Черкаські Мавпи»

Роман Новіков, центровий «Черкаських Мавп»:

– Вітаю «Прикарпаття-Говерлу» з перемогою. Програли в мікромоментах. Треба було десь впасти за м’ячем, зіграти в більш розумний напад і захист. Дали відчути гру Старцеву, який в дуже важливі моменти забив тяжкі м’ячі. Начебто повернулись до гри, але пропустили триочковий і з-під-кільця. Це не дало здобути перемогу. Початок сезону, працюємо далі. Стаємо краще з кожною грою.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Хочу привітати команду суперників з заслуженою перемогою. Почали дуже погано, без енергії, недостатньо агресивно. Рухаємось далі. Потрібно забути цю гру, проаналізувати її і готуватися до завтрашнього матчу. Немає баблу і сезону. Є одна окрема гра, ти до неї максимально готуєшся і там вже як буде.

Степан Лесик, центровий «Прикарпаття-Говерли»:

– Команда дуже серйозно підійшла до цієї гри, всі дуже старалися, боролися за кожен м’яч. Виграли підбирання. Всі старалися на максимумі, тому такий результат. Своєю грою не дуже задоволений. Дуже багато через мене забили з-під кільця. Є багато над чим працювати, були дурні втрати в лоу-пості. Розбирали комбінації суперника. Знали до чого готуватися. Багато разів виходило захищатися. Настрій тільки один – перемагати «Старий Луцьк». Вчора прикро програли, пропустили дуже багато очок. Сьогодні вже краще і виграли. Хочеться перемогою завершити цей бабл.

Євген Мурзін, головний тренер «Прикарпаття-Говерли»:

– Позитивний настрій, перша перемога в сезоні. Дуже задоволений другою, третьою та четвертою чвертями. Виграли підбір, добре захищалися. 68 пропущених очок – хороший показник. Готуємось до наступного матчу зі «Старим Луцьком». Всіх з перемогою.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.