Артем Сліпенчук: “Один позитивний момент – у нас є якийсь характер”

Артем Сліпенчук: "Один позитивний момент – у нас є якийсь характер" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – БІПА

Ярослав Кадигроб, форвард БІПИ:

– Готувались дуже добре. Можливо, раныше були деякі проблеми, але цей матч здався гарним по командній грі і віддачі. Дуже сумно програвати такі поєдинки. В кінці наче була хімія, але в захисті губили гравців. Це перша така хороша для нас гра, тому що пограли лише одне очок. Якщо зараз почнемо трохи краще грати в захисті, то ми виграємо. Дуже прикро. Гра була непоганою, але на останніх секундах програли. Це завжди дуже неприємно.

Вадим Пудзирей, головний тренер БІПИ:

– Була рівна гра. Така гра подобається вболівальникам. Важко програвати такі матчі. Такий день. Десь втратили фокус і концентрацію на підборі, не закинули легкі очки. Був шанс виграти матч, але трохи не пощастило в кінцівці. Будемо працювати і намагатися виправити помилки, які сьогодні були. Досвід «великих» гравців «Черкаських Мавп» дав про себе знати.

Нікіта Руслов, захисник «Черкаських Мавп»:

– Виграли за рахунок характеру і досвіду, який позначився в кінці на нашу користь. Наприклад, в останньому забитому м’ячі. Але треба розбирати, як ми довели до останнього кидку. На своєму щиті багато програних підбирань. Суперники зловили нас на зміні захисту. Ми з цим не розібралися. Такі перемоги іноді потрібні, з них можна винести багато корисного.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Грали дуже погано, але перемога є перемога. Програли фізичну боротьбу, але проявили характер. Іноді такі перемоги теж потрібні. Один позитивний момент – у нас є якийсь характер. Але потрібно грати всі 40 хвилин, витримувати фізичну боротьбу і стояти на своїх правилах. Сьогодні цього не було.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.