Артем Сліпенчук: “Немає аналізу. Не було ніякої гри”

Артем Сліпенчук: "Немає аналізу. Не було ніякої гри" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Київ-Баскет»

Назарій Кісільчук, форвард «Київ-Баскета»:

– Гра вдала для нас. «Черкаські Мавпи» – принциповий суперник. Ми готувалися до матчу. Більшість задуманого нам вдалося. Ми змогли взяти гру під контроль з самого початку. Кожен гравець старався виконувати установки тренера. Я думаю, що це стало запорукою перемоги – командна гра, захист. В принципі, впоралися і можемо йти на заслужений відпочинок.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Київ-Баскета»:

– Виграли за рахунок командної гри. Стояли на своїх правилах всі 40 хвилин. Були помилки, але стояли на правилах. Вітаю команду з перемогою. Перший матч в баблі, рухаємось далі. Попереду ще дві гри, будемо готуватися.

Нікіта Руслов, захисник «Черкаських Мавп»:

– Одразу по гарячих слідах важко розбирати, але, очевидно, не вийшло реалізувати більшість речей, які готували в захисті і нападі. Треба проаналізувати і готуватися до завтрашньої гри.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Вітаю «Київ-Баскет» з перемогою. Немає ніякого аналізу. Не було ніякої гри. Кожна тактика починається з відношення до гри.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2277

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.