Артем Сліпенчук: “Дуже соромно за таку гру”

Артем Сліпенчук: "Дуже соромно за таку гру" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Київ-Баскет» – «Запоріжжя»

Андрій Величко, захисник «Запоріжжя»:

– Дуже важка гра. Ми сьогодні побігли вперед, багато забили зі швидкого відриву і фарби. Грали без нашого лідера Андрія Хохоника. Ротація змогла допомогти виграти. Всі думки зараз по наступний матч, тому що він не менш важливий, ніж сьогоднішній.

Валерій Плеханов, головний тренер «Запоріжжя»:

– Дуже важка перемога. Вирішили дві задачі. По-перше, це пресинг «Черкаських Мавп». По-друге, боротьба «великих» у фарбі. Вдячний Липовцеву, Морозову, Буцу, Дмитренко, які впоралися з майстрами своєї справи. Агафонов зіграв десь не на своєму рівні, що для нас було дуже важливо. Нарешті ми побігли. Реалізували 27 очок у швидкому відриві, 54 очок – у фарбі проти команди, де двоє гравців зі ростом більше 210 см.

Тельчаров втратив свої позиції відносно останнього року, коли він був яскраво вираженим лідером команди. Покоєнко і Величко намагаються потрапити до складу U20 на останній рік, тому кожна гра для них – випробування. Якщо впораються, буде все в них гаразд. Сьогодні зіграли непогано. Хохоник вчора отримав болючий удар по нозі. Його виступ завтра під великим питанням.

Сергій Скіра, центровий «Черкаських Мавп»:

– Хочеться вибачитися перед вболівальниками за цю поразку. Мабуть, нам не вистачило агресії. Тактично були готові. Пропустили дуже багато з фарби. Це дуже погана гра. Ми не повинні так грати.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Прошу вибачення у фанатів. Дуже соромно за таку гру. 28 втрат. Дуже важко щось сказати про баскетбол. Ми помилялися, але максимальна повага «Запоріжжю». Вони грають, мають ідею, достатньо агресивні на м’ячі.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1932

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.