5 ранніх ігор, Михайлюк їде в Канаду, “Лейкерс” проти “Оклахоми”: прев’ю матчів НБА 15-16 січня

5 ранніх ігор, Михайлюк їде в Канаду, "Лейкерс" проти "Оклахоми": прев'ю матчів НБА 15-16 січня 1 - basket.com.ua

«Філадельфія» – «Х’юстон»
Початок: 20:00

«Філадельфія» (24-13) виграла лише 4 з останніх 10 матчів без травмованого центрового Джоела Ембііда. Тайріз Максі, Келлі Убре, Тобіас Харріс високу стабільність забезпечити «Сіксерс» не можуть. «Х’юстон» (19-19) теж не вражав останнім часом. Відновлення Діллона Брукса серйозно підсилює «Рокетс», які погано справлялися зусиллями лише Джабарі Сміта, Джейлена Гріна, Альперена Шенгюна і Фреда Ванвліта. Підопічні Іме Удоки особливо вразливі на виїзді, але влаштувати апсет проблемному супернику теоретично здатні.

«Даллас» – «Нью-Орлеан»
Початок: 21:30

«Даллас» поступився «Нью-Орлеану» (108:118) у попередній грі. Тоді в складі «Маверікс» був відсутній Лука Дончич (мікротравма), а за «Пеліканс» не грав Зайон Вільямсон (відпочинок). Зараз обидва мають повернутися на паркет. Розклади при цьому суттєво не зміняться. «Даллас» (23-17) і «Нью-Орлеан» (24-16) – приблизно рівні команди, які претендують на пряму путівку в плей-офф Західної конференції. Шанси на успіх обох сторін можна розцінювати з вірогідністю 50/50.

«Вашингтон» – «Детройт»
Початок: 22:00

«Вашингтон» (7-31) і «Детройт» (3-36) – головні аутсайдери Східної конференції. «Пістонс» і «Візардс» щойно провели обмін за участю 4 гравців. «Детройт» отримав від столичного клубу Даніло Галлінарі і Майка Мускалу, в «Вашингтон» відправилися Марвін Беглі і Айзея Ліверс. Можливо, всі вони дебютують за свою нову команду саме в матчі проти колишньої. «Вашингтон» має трохи кращий результат в таблиці, хоча це не робить підопічних Веса Ансельда явним фаворитом проти «Детройта».

«Нью-Йорк» – «Орландо»
Початок: 22:00

«Нью-Йорк» (23-16) чудово грає після обміну О Джи Анунобі з «Торонто». «Нікс» виграли 6 з останніх 7 матчів. Анунобі моментально знайшов спільну мову з Джуліусом Рендлом і Джейленом Брансоном. «Орландо» (21-18) навпаки переживає спад. «Меджик» поступалися в трьох останніх іграх. Травма Франца Вагнера є дуже болісною для команди Джамала Мозлі, без нього Паоло Банкеро, Коулу Ентоні, Джейлену Саггсу значно важке здобувати результат. Серія поразок «Орландо» цілком може продовжитися на «Медісон Сквер Гарден».

«Атланта» – «Сан-Антоніо»
Початок: 22:30

«Атланта» (16-23) претендує на плей-ін Сходу. Лише слабкість конкурентів дозволяє «Хоукс» робити це з відверто негативним балансом в таблиці. До якості гри Трея Янга, Клінта Капели, Деджонте Мюррея залишається багато питань. «Сан-Антоніо» (7-31) «зливає» сезон. «Сперс» нещодавно здобули дві перемоги, тому зараз мотивація Віктора Вембаньями, Девіна Вассела, Джеремі Сохана не є надто високою. Це значно полегшує завдання досягнення результату для господарів.

«Мемфіс» – «Голден Стейт»
Початок: 01:00

«Мемфіс» (14-25) має лише вісім здорових гравців в складі: Джейкоб Гільярд, Джі Джі Джексон, Люк Кеннард, Джон Кончар, Девід Родді, Ксав’єр Тіллман, Заїр Вільямс та Вінс Вільямс. Останніми в лазарет «Гріззліз» потрапили Джарен Джексон та Дезмонд Бейн – лідери команди Тейлора Дженкінса. У «Голден Стейт» (18-21) ситуація з кадрами значно краща. Кріс Пол вибув на місяць, але Стефен Каррі, Клей Томпсон, Джонатан Кумінга, Ендрю Віггінс готові виходити на паркет. До них доєднається Дреймонд Грін, який відбув тривалу дискваліфікацію і пройшов курс реабілітації у психологів. «Ворріорз» не є надійною командою, однак кадрові проблеми «Мемфіса» дають команді Стіва Керра чудову можливість здобути гостьову перемогу.

«Клівленд» – «Чикаго»
Початок: 02:00

«Клівленд» (22-15) повернувся з Парижа, де 11 січня здолав «Бруклін» (111:102). «Кавальєрс» продовжили серію перемог до 4 матчів. Донован Мітчелл, Каріс Леверт, Джарретт Аллен, Макс Струс та інші гравці команди Джей Бі Бікерстаффа відпочили і перебувають в чудовому настрої. «Чикаго» (19-22) мав більш напружений календар. З 11 січня команда Біллі Донована провела три матчі. Демар Дерозан, Нікола Вучевич, Зак Лавін, Кобі Вайт не робили переліт на інший континент, але все одно накопичили чимало втоми, що може завадити здобути результат в Огайо.

«Бруклін» – «Маямі»
Початок: 02:30

«Бруклін» (16-22) невдало зіграв у Парижі з «Клівлендом» (102-111). «Нетс» мали 4 дні для роботи над помилками. Хоча мотивація Спенсера Дінвідді, Мікала Бріджеса, Кема Томаса і компанії зараз під сумнівом. Схоже, що підопічні Жака Вона не особливо зацікавлені боротися навіть за плей-ін на Сході. «Маямі» (23-16) подібним не страждає. «Хіт» хочуть потрапити в плей-офф напряму. Джиммі Батлер, Бем Адебайо, Тайлер Хірро заради виконання цієї цілі виходять на паркет вмотивованими в кожному матчі.

«Торонто» – «Бостон»
Початок: 02:30

«Торонто» (15-24) недовго феєрив після обміну Ар Джей Барретта та Іммануїла Квіклі з «Нікс», Серія поразок «Репторс» складає три матчі. Варто зробити скидку на важке турне по Заходу, але в цілому у підопічних Дарко Раяковича помітне падіння мотивації. Перед дедлайном в інший клуб може відправитися Паскаль Сіакам, незадоволений ситуацією в клубі Денніс Шрьодер. Все це створює не найкращу атмосферу перед протистоянням з «Бостоном» (30-9). «Селтікс» впевнено лідирують на Сході. Джейсон Тейтум, Джейлен Браун, Дрю Холідей, Деррік Вайт і Крістапс Порзінгіс планують виграти в Канаді. Святослав Михайлюк, Ламар Стівенс, Делано Бентон та інші резервісти, які останнім часом часто отримують хвилини від головного тренера Джо Маззулли, можуть їм в цьому посильно допомогти.

«Юта» – «Індіана»
Початок: 04:00

«Юта» (21-20) виграла 14 з останніх 18 матчів і з дна таблиці піднялися в зону плей-ін Західної конференції. «Джаз» виступали на рівні контендера. Можливо, керівництво клубу перегляне свої плани щодо обміну Лаурі Маркканена, Джона Коллінза, Джордана Кларксона, Колліна Секстона, Келлі Оліника та деяких інших гравців перед дедлайном. «Індіана» проведе «бек-ту-бек» після виїзду до «Денвера» (109:117). Календар у «Пейсерз» складний. Тайріз Халібертон досі травмований. Беннедикт Матурін, Майлз Тернер, Брюс Браун, Бадді Хілд їдуть в гості до суперника, який в даний момент майже нікому не залишає шансів на майданчику.

«Лейкерс» – «Оклахома»
Початок: 05:30

«Лейкерс» (19-21) знаходяться в дуже поганій ситуації. «Лос-Анджелесу» потрібна серія перемог для повернення в зону плей-ін Заходу. Під великим питанням здатність Ентоні Девіса, Леброна Джеймса, Д’Анджело Рассела, Остіна Рівза і компанії її забезпечити. «Оклахома-Сіті» (27-11) бореться з «Міннесотою» за перше місце в конференції. Молоді лідери «Тандер» Джош Гідді, Чет Холмгрен, Джейлен Вільямс і Шей Гілджес-Александер робити поблажки «Лейкерс» не збираються, що є поганою новиною для команди Дарвіна Хема.

0

Автор публікації

Офлайн 2 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1937

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.