Нік Калатес: “У мене була хороша співпраця з Майком Джеймсом у минулому, мета “Монако” вийти в “Фінал чотирьох”

Нік Калатес: "У мене була хороша співпраця з Майком Джеймсом у минулому, мета "Монако" вийти в "Фінал чотирьох" 1 - basket.com.ua

Розігруючий Нік Калатес пояснив, чому вирішив перейти в “Монако” в міжсезоння.

“Я побачив потенціал для перемоги. “Монако” виходив у “Фінал чотирьох” або плей-офф Євроліги останні три роки. Я знайомий з деякими хлопцями у команді, і ми можемо зробити ще один крок та отримати можливість перемогти в турнірі. Тож для мене це чудова можливість опинитися у такій переможній команді. У мене була хороша співпраця з Майком Джеймсом у минулому, і тепер я знайомлюся з іншими хлопцями.

Я думаю, що я добре підходжу для команди, і сподіваюся допомогти їй досягти успіху. У нас досвідчена команда з гравцями найвищого рівня, але є також багато молодих гравців, які привносять енергію та пристрасть. Наша мета – вийти у “Фінал чотирьох”, а там може статися все, що завгодно. Усі бачили, що зробив “Панатінаїкос” минулого сезону; за дві гри може статися все, що завгодно. Тому нашою головною метою буде вийти у “Фінал чотирьох”, – сказав Калатес.

35-річний Калатес набирав 11,8 очка, 4,8 підбирання та 4,8 передачі в плей-офф Євроліги у сезоні-2023/24 в складі “Фенербажче”. Він є є лідером в історії турніру за середньою (5,8) та загальною кількістю передач (2076). Калатес підписав контракт з “Монако” на 2 сезони із зарплатою 1,5 мільйона євро на рік.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2541

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.