“Я 7 років в Іспанії і знаю, як важко грати проти “Мурсії”. Артема Пустового презентували в новому клубі

“Я 7 років в Іспанії і знаю, як важко грати проти “Мурсії”. Артема Пустового презентували в новому клубі 1 - basket.com.ua

Іспанська “Мурсія” презентувала центрового збірної України Артема Пустового, який виступатиме в цій команді в сезоні 2021/22. Для 30-річного бігмена це буде 4 команда та 8-й сезон в іспанській Лізі АСВ. Ось що сказав Артем на пресконференції присвяченій його презентації: 

“Мурсія — чудова команда. Я вже 7 років виступаю в Лізі АСВ і знаю, наскільки важко проти неї грати. “Мурсія” завжди грає в агресивний, важкий для суперника баскетбол. Я багато чому можу тут навчитися. Мені подобається філософія тренера на тренуваннях. Думаю, у нас буде гарний сезон.

У нас хороший ростер, багато сильних гравців — розігруючих, бігменів, гравців на периметрі. Думаю, у нас гарні шанси досягти поставлених цілей на сезон. 

Щодо моєї ролі в команді, мені поки що важко про це говорити. Я приїхав сюди майже останнім після виступів за збірну. Тож мені ще потрібно багато чого зрозуміти в нашій системі, як в захисті, так і в нападі. Я сконцентрований на тому, щоб зрозуміти все якнайшвидше. Я хочу віддавати свій максимум і довести всім, що моє підписання не є помилковим. Все для цього робитиму”.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.