У «Прометея» не буде жіночої команди в сезоні 2022/23

У «Прометея» не буде жіночої команди в сезоні 2022/23 1 - basket.com.ua

Президент «Прометея» Володимир Дубинський в інтерв’ю YouTube-каналу DmartTV повідомив, що в наступному сезоні клуб не виставлятиме жіночу команду.

«Прометей не планує жіночу баскетбольну команду ані в українському чемпіонаті, ані в міжнародних змаганнях. Коли почалася війна, солідарність з клубом проявили всі. Єдиний хто жодного разу не подзвонив, це Кирило Большаков (спортивний директор жіночої команди Прометея — ред.) та його дружина. Жодна з гравчинь нам теж не подзвонила. Потім був дзвінок і Большаков забрав трудову книжку, але я не знаю де він знаходиться. Для мене шок: людина жодного разу не запитала, чи живі ми, що з клубом. 

Ми вирішили, що цього року не говоритимемо про жіночий баскетбол. Нам просто нема з ким — у нас немає тренера, команди та жодного гравця».

Жіночій “Прометей” виграв Суперлігу в 2021 році, а на момент зупинки чемпіонату в минулому сезоні посідав першу позицію в турнірній таблиці.

0

Автор публікації

Офлайн 3 тижні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Одна думка про “У «Прометея» не буде жіночої команди в сезоні 2022/23

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.