“Ти брехун”: ультрас “Олімпіакоса” звинуватили Костаса Слукаса в зраді

"Ти брехун": ультрас "Олімпіакоса" звинуватили Костаса Слукаса в зраді 1 - basket.com.ua

Лідер “Олімпіакоса” Костас Слукас перейшов до “Панатінаїкоса”. Це викликало гнів в ультрас “Олімпіакоса” Gate 7. Вони виступили з різкою заявою, в якій звинуватили Слукаса в зраді. Gate 7 розповіли про зустріч своєї делегації з гравцем, на якій, за їхніми словами, Слукас визнав, що він мав розбіжності з тренером Гіоргосом Барцокасом з приводу бажаної ролі в команді.

Фанати також наголошують, що гравець категорично відмовився від можливості підписання контракту з “Пао”, навіть якби “зелені” запропонували йому дуже вигідну угоду.

Коли ми побачили, що в тебе немає настрою під час святкування чемпіонства, ми підійшли та поговорили з тобою. Після того, як ми сіли, ти подякував нам за все і особливо за підтримку, яку ми надали у важкі часи. Ти сказав нам, що хотів залишитись у команді, але в тебе проблеми з тренером.

Ми відповіли, що команда перш за все і що хочемо, щоб ти знайшов золоту середину з нашим тренером, якого ми, звичайно, підтримуємо. Ти поставив своє его вище за команду.

Головна причина, через яку ти брехун і зрадник, який несхожий на чоловіка, – коли ми попросили тебе ні в якому разі не переходити в “Панатінаїкос”, ти схопився з стільця і сказав, що не підеш туди навіть за 10 мільйонів євро!

Ми нагадали про чутки та порадили не гарячкувати. Ти відповів, що ніколи не був зрадником і що ти відмовився від великих грошей, щоб перейти до “Олімпіакосу”.

Все вищесказане доводить, що ти вже давно вів перемовини з  нашими ворогами і просто “годував” усю родину “Олімпіакоса” своїми казками.

Вітаємо актора Костаса Слукаса  підписанням свого останнього контракту. Ти отримав величезну суму грошей від клоунів“, – йдеться у заяві.

0

Автор публікації

Офлайн 21 хв.

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7229

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.