Светислав Пешич пояснив, чому збірна Сербії не змогла виграти в фіналі чемпіонаті світу з баскетболу

Светислав Пешич пояснив, чому збірна Сербії не змогла виграти в фіналі чемпіонаті світу з баскетболу 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Сербії Светислав Пешич вважає, що його команді не вистачило глибини складу, щоб на рівних конкурувати з Німеччиною (77:83) в фіналі чемпіонату світу.

“Вітаю Німеччину із чудовою грою. Вони заслужили на перемогу, показавши дуже якісний баскетбол протягом 40 хвилин поспіль, дуже фізичний. Коли така команда як Німеччина виграє кожну гру, її треба вітати. Нам потрібна глибша ротація. Ми не знали, чи зіграє Нікола Мілутінов через певні проблеми після матчу з Канадою. Медична бригада зробила все можливе, щоб його підготувати. Я сказав своїм гравцям те, що говорив із самого початку. Що ми приїхали сюди, щоб здійснити наш план: забезпечити собі місце на Олімпійських іграх та, якщо можливо, виграти медаль. Ми виграли срібло. Тепер спробуємо досягти ще одного успіху та здобути золоту медаль Олімпіади. Я пишаюся ними.

Ми вже давно у цій подорожі, разом із 17 серпня. Ми живемо разом щодня. Ми стали хорошими друзями, це більше, ніж просто стосунки тренера та гравців. Я люблю їх усіх; вони вірять у те, що ми робимо, і я вірю в них та їхню відданість справі. Коли ви віддані своїй справі, ви можете заповнити те, чого вам не вистачає. Ми мали проблеми зі складом. Чи виграли б ми без них? У фіналі ніколи не знаєш напевно. Нам не вистачало глибини ротації, Мілутінов грав на свій страх та ризик. Ми втратили Огнена Добрича, одного з наших найкращих гравців на турнірі. Без нього все трохи інакше. Я не стверджую, що ми виграли б в оптимальному складі”, – сказав Пєшич.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.