Стів Керр пояснив катастрофічний виступ збірної США на чемпіонаті світу з баскетболу

Стів Керр пояснив катастрофічний виступ збірної США на чемпіонаті світу з баскетболу 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної США Стів Керр поділився думками після поразки від Канади (118:127 ОТ) в матчі за третє місце чемпіонату світу. Керр відзначив, що команда не змогла ефективно захищатися в баскетболі ФІБА, що призвело до завершення другого ЧС поспіль без медалей.

“Мені не потрібно нагадувати про зростаючу силу баскетболу ФІБА. Я був у тренерському штабі в 2019 році, коли ми фінішували сьомими на чемпіонаті світу. Сполучені Штати не вигравали чемпіонат світу з 2014 року. Це важко. Команди ФІБА дійсно сильні, їх добре тренують, і вони мають зіграність. Вони довго грали разом, тому це важко для нас. Я вражений тим, як наші хлопці боролися, особливо сьогодні ввечері за таких обставин, втративши Брендона Інгрема, Джарена Джексона і Паоло Банкеро. Боротьба до овертайму була вражаючою. Але розповідь про баскетбол США та ФІБА — чи потрібно повторюватися? Ми пройшли через це. Команди ФІБА дійсно сильні. Нам важко будувати спадкоємність із командою США. Просто тому, що ми, природно, маємо такий великий оборот гравців з року в рік.

Ми намагалися дізнатися, що допомагає перемогти в баскетболі ФІБА. Ми справді вивчили все про ФІБА, історію баскетболу Сполучених Штатів Америки – коли ми вигравали і коли програвали, яка була причина цього? Ми вивчаємо всі ці речі. Ми дійшли до півфіналу і були близькі до більшого, але нам не вдалося достатньо ефективно грати в захисті. Ми погано захищалися проти Німеччини і Канади. ось такий підсумок. Щороку ми намагаємося створити найкращу двосторонню команду, яку тільки можемо. НБА, звичайно, дуже відрізняється від ФІБА. Я думаю, що є деякі речі з гри ФІБА, які були б корисні в НБА і навпаки. Але це довша розмова, ніж просто відповідь на це запитання тут. Є багато чому вчитися, напевно”, – сказав Керр.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.