“Прометей” підписав американця Келлі на заміну травмованому Кульбоці

"Прометей" підписав американця Келлі на заміну травмованому Кульбоці 1 - basket.com.ua

Американський важкий форвард Рашард Келлі став гравцем БК “Прометей”. Про це оголосив засновник клубу Володимир Дубинський.

“Друзі, маємо повідомити про підсилення атлетичним американським бiгменом. Рашард Келлі підписав контракт із нашим клубом. Травма Арнольдаса Кульбоки не дозволить йому прийняти участь в змаганнях найближчі 4-6 місяців, тому тренером Нено було прийнято рішення про нового гравця для команди!

Новачок “Прометея” народився 22 серпня 1995 р. у Фредерiксбурзi, штат Вiрджiнiя, США. Має 203 см. зріст та 102 кг. ваги. Є випускником Університету Wichita State, який закінчив у 2018 році. Влітку того ж року Келлi розпочав свою кар’єру в Європі. Виступав у клубах Франції, Італії, Туреччини, Австралії та Литви.

Останнім клубом Рашарда був литовський “Вільнюс Вулвз”, з яким “Прометей” двічі зіграє в груповому раунді BKT EuroCup. У 11 матчах за клуб зі столиці Литви Рашард Келлі в середньому за 22.6 хвилин на паркеті набирав 11.5 очок + 5.3 підбирання.

Келлі залишився без контракту, оскільки тренувався з кількома командами НБА (“Клівленд Кавальєрс”, “Мілуоккі Бакс”, “Голден Стейт Ворріорз”, “Торонто Репторс”) і завершив міні-табір із “Шарлотт Хорнетс”

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

128
Коментарі: 5Публікації: 7225

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.