Представники збірної Італії розповіли, чого очікують від матчу проти США на чемпіонаті світу

Представники збірної Італії розповіли, чого очікують від матчу проти США на чемпіонаті світу 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Італії Джанмарко Поццекко розповів, що очікує від гри проти США на чемпіонаті світу з баскетболу.

Ми заслужили на цей матч. Хлопці заслужили на 1/4 фіналу, тому що вони працювали, щоб бути тут з першого дня. Ми не є фаворитами, але в матчах із США завжди так. Для всіх. 

Ми будемо використовувати наші найкращі якості: здатність пересуватися на майданчику та поза ним як сім’я, допомагаючи один одному, як ми це робили і в інших матчах, а також задіювати баскетбольний інтелект наших гравців.

Не хочу порівнювати майбутню гру з минулими матчами проти США. Це новий розділ. Ми не можемо дочекатися, щоб його написати”, – сказав Поццекко.

Також своїми очікуваннями поділилися президент Федерації Джанні Петруччі та легенда італійського баскетболу Діно Менегін.

Сьогодні ми насолоджуємося тим, що потрапили до восьми найкращих у світі. Цього не досягли багато інших сильних команд, оскільки рівень цього турніру дуже високий. Сполучені Штати є фаворитами та грандом у баскетболі, але ми хочемо перемагати та пройти далі.

Наша національна команда складається з 12 хлопців, яким заслужили любов до себе, віддаючись на полі всіма силами і завжди граючи з серцем, а тренує їх харизматичний наставник Джанмарко Поццекко“, – сказав Петруччі.

Я зі збірною Італії двічі переміг США на Чемпіонаті світу, хоча в мій час там виступали студенти, а не зірки НБА. Однак Італія повинна мати той самий дух, бути командою, якою була на цьому турнірі. Давайте згадаємо нещодавній камбек у матчі з Сербією, таке не під силу кожній команді. 

Програш проти США, які в цілому є однозначно найсильнішою командою у світі, не буде чимось трагічним, але перемога означала б увійти в історію. Ми це зробили у 1970 році у Любляні та у 1978 році прямо на Філіппінах. Однак обидва рази ми фінішували четвертими і повернулися додому без медалей“, – заявив Менегін.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

Ruslan1996

104
Коментарі: 38Публікації: 7241

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.