Ніхад Джедович покидає “Баварію” після 9 років в клубі

Ніхад Джедович покидає "Баварію" після 9 років в клубі 1 - basket.com.ua

Капітан команди Ніхад Джедович покинув мюнхенську “Баварію”, про це офіційно оголосив клуб. У складі команди Джедович перебував з 2013 року.

Джерела BasketNews стверджують, що 32-річний гравець збирається в “Унікаху”, домовившись про дворічний контракт.

“У професійному спорті не всі плани завжди здійснюються. Ми з клубом погодилися, що це найкращий час для обох сторін, щоб розійтися. ACB – найпривабливіша ліга в Європі, і я відчуваю честь продовжити свою кар’єру там.

Це буде великий виклик. Я також щасливий, бо розпочав свою кар’єру в Іспанії, і там живуть мої батьки. Але це не змінить того факту, що Мюнхен є і залишиться моїм домом, і я відчуваю себе членом сім’ї у “Баварії”. У червоно-білій майці були неймовірні дев’ять сезонів, шлях із багатьма злетами і падіннями, з усім, що може пережити спортсмен. Це для мене не прощання, я просто кажу: “до побачення!”

Джедович провів рекордну клубну кількість у 291 матчі в німецькій лізі, набираючи в середньому 11,1 очка за матч.

У Євролізі боснійський баскетболіст провів 115 матчів і набирав у середньому 8,6 очка за гру. У минулому сезоні він набрав 1,5 очка, 1,0 підбору та 0,7 РЄ у 19 поєдинках Євроліги.

Під час свого тривалого перебування в Мюнхені Ніхад Джедович виграв три чемпіонати Німеччини (2014, 2018, 2019) і два Кубка Німеччини (2013, 2018).

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7202

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.