На даний момент жодних відновлювальних робіт в “Авангарді” не ведеться

На даний момент жодних відновлювальних робіт в "Авангарді" не ведеться 1 - basket.com.ua

Столичний спорткомплекс Авангард останнім часов вважався  одним із центрів дитячого баскетболу столиці, а також використовувався для аматорських турнірів. Але 1 березня минулого року будівля спорткомплексу була серйозно пошкоджена вибуховою хвилею та уламками під час обстрілу київської телевізійної вежі.

На початку року кияни помітили, що будівлю обтянули будівельною сітку, але як розповіла одна з тренерок Авангарду Ірина Рябуха в коментарі прес-службі ФБУ, це зовсім не означає початок відбудови будівлі.

На даний момент жодних відновлювальних робіт в "Авангарді" не ведеться 3 - basket.com.ua

“Почати треба з того, що СК Авангард – держпідприємство і належить Міністерству молоді та спорту, але при цьому перебуває на самоокупності та жодних грошей від держави не отримує.

Як відомо, восени відбувся благодійний матч під егідою благодійного фонду Олени Говорової та фонду Слави Медведенко. У ньому, до речі, брав участь і міністр Вадим Гутцайт. За підсумками матчу вдалося зібрати незначну суму в районі 1 тисячі доларів, яку було використано для поїздки до Естонії для проведення благодійних матчів. Там вдалося зібрати суму, еквівалентну 1 млн. гривень.

Наразі ці гроші ще не перераховані. Вони зібрані, але через бюрократичні моменти вони ще не перебувають на балансі фонду. Тому все зупинилося.

На даний момент жодних відновлювальних робіт не ведеться. Завдяки будівельній компанії вдалося закрити будівельною сіткою вікна, щоб зберегти паркет, який практично залишився непошкодженим за винятком невеликих подряпин та вм’ятин. Сітку повісили буквально 4 січня, бо попереднього разу снігу намело до балкону. Сходові прольоти повинні закрити полікарбонатом, щоб звідти не втягувало сніг в зал.

Раніше це все треба було робити, але чекали, бо то одні обіцяли, то інші. Але далі за обіцянки нікуди не пішло, каже Рябуха.

На даний момент жодних відновлювальних робіт в "Авангарді" не ведеться 5 - basket.com.ua

Наразі очікується процес переказу коштів з Естонії на рахунок фонду Станіслава Медведенка та якісь кошти Олена Говорова обіцяла зі свого фонду. Але поки все залишається на рівні обіцянок. Підрядник, якого знайшов батьківський комітет, прорахував, як раціонально використовувати кошти, щоб вікна хоча б закрити піноблоком, бо на повне скління коштів, що були зібрані в Естонії не вистачить.

Спілкування з підрядником покладено на нашого тренера та за сумісництвом одного з батьків Дмитра Корабльова, який був і представником команди, яка їздила до Естонії. Також йому допомагає Марія Дубас, яка також брала участь у благодійному матчі.

Щодо дітей, то зараз вони переважно тренуються у школах, також батьківськими зусиллями знімаємо зал у СКА, частину часу тренуємось у Меридіані”, – розповіла Ірина Рябуха.

0

Автор публікації

Офлайн 19 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7190

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.