Луїджі Датоме емоційно висловився після проведення останнього матчу в кар’єрі на чемпіонаті світу

Луїджі Датоме емоційно висловився після проведення останнього матчу в кар'єрі на чемпіонаті світу 1 - basket.com.ua

35-річний форвард збірної Італії Луїджі Датоме зіграв останній матч у кар’єрі. Форвард набрав 1 очко за 10 хвилин в грі за 7 місце чемпіонаті світу зі Словенією (85:89). На пресʼс-конференції його зустрічали стоячими оваціями.

“Це один із багатьох жестів, які я отримав цього літа, жестів любові та поваги. Сьогодні вечір був дуже емоційним. Сподіваюся, саме тому я зіграв так погано. Мої товариші по команді грали жорстко і намагалися перемогти заради мене. Однак після багатьох років я зрозумів, що це не найважливіше. Я пишаюся цією командою, ми показали, що можемо конкурувати на найвищому рівні. Партнери також так добре ставилися до мене, вони зробили мене особливим гравцем. Це було чи не найкраще літо у моєму житті. Я не можу сказати спасибі всім, але дякую суддям, ЗМІ, товаришам по команді, тренерам, колишнім тренерам. Ще раз дякую всім вам”, – заявив Датоме.

Головний тренер збірної Італії Джанмарко Поцекко віддав належне Датоме.

“Джіджі – легенда. Він унікальний, немає нікого схожого на нього. Мені пощастило в цей епічний момент. Я ніколи в житті цього не забуду. Джіджі – справжня легенда. Повага, яку я відчуваю до нього, невимірна. Тому що він був чудовим гравцем, переможцем. Повага, яку він здобув як особистість, має ще вищу цінність. Кожен має можливість вибирати, як досягти власних цілей, і Джіджі вирішив стати прикладом для наслідування. Це робить його унікальним”, – сказав Поцекко.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 1864

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.