Коментатор та екс-тренер відреагував на ситуацію з неприїздом деяких збірників України

Коментатор та екс-тренер відреагував на ситуацію з неприїздом деяких збірників України 1 - basket.com.ua

Коментатор та екс-тренер Юрій Шаповалов відреагував на ситуацію з неприїздом серії гравців національної збірної України на матчі предкваліфікації Олімпійських Ігор. Та поставив у приклад Луку Дончіча.

“Поки в нашому баскетболі  гравці не приїзджають у збірну, Лука Дончіч на свої кошти зняв фільм про збірну Словенії та запускає його перед самим початком ЧС.

Окрім того що сам грає, так ще й сам команду просуває медійно”, – написав Шаповалов у себе на сторінці в Facebook.

Нагадаємо, словенець зараз готується до Чемпіонату світу і знімає документальний фільм під назвою “Everything It Takes (Все, що потрібно)”

“Я пишаюся тим, що можу поділитися історією своєї національної збірної, особливо моїх товаришів по команді, і пролити світло на словенський баскетбол і те, що він означає для мене. Це більше, ніж просто те, що ми робимо на майданчику. Це про братерство, серце нашої команди, пристрасть наших уболівальників і любов до нашої країни”, – говорить про фільм Лука.

Створений для перегляду в першу чергу на мобільних пристроях і оптимізований для таких платформ, як TikTok, YouTube Shorts і Instagram Reels, документальний фільм буде випущено в режимі реального часу протягом чемпіонату світу.

Це інноваційна та унікальна ідея від Дончіча та його команди 77X – виробничої компанії, яку заснував Дончіч. “Everything It Takes” стане першим проектом, створеним його компанією.

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7187

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.