Клуб Суперліги змінив назву перед стартом нового сезону

Клуб Суперліги змінив назву перед стартом нового сезону 1 - basket.com.ua
Клуб української Суперліги змінив назву перед стартом сезону 2023/24. Про це повідомляється на офіційному сайті “Черкаських Мавп”:
“Великі зміни на баскетбольній арені Черкас! Відтепер черкаська баскетбольна команда змінює назву на «Черкаські Мавпи – Дніпро». Ця зміна не тільки відкриває новий етап у розвитку нашого клубу, але також відображає об’єднання з КП «МСК «Дніпро». Ми раді повідомити, що ТОВ «Черкаські Мавпи» підписали меморандум про співпрацю з КП «МСК «Дніпро», спрямовуючи всі свої зусилля на розвиток баскетболу на території міста Черкаси.
Підписання меморандуму та зміна назви команди відкриває перед нами нові перспективи. Основною метою цього партнерства є співпраця з метою популяризації баскетболу, організація та проведення офіційних змагань з баскетболу на національному рівні.
Ми пишаємося цією новою сторінкою в історії нашого клубу і віримо, що вона принесе більше можливостей та відкриє нові горизонти для наших гравців та вболівальників. Впевнені, що цей новий етап у нашій історії допоможе нам досягти нових висот і приносити радість нашим вболівальникам. 
«Черкаські Мавпи – Дніпро» – це не просто назва. Це символ єдності, сили і руху вперед. Разом ми рухаємось вгору, до нових перемог та досягнень!”.
0

Автор публікації

Офлайн 14 хв.

BasketAdmin

18
Коментарі: 1Публікації: 763

Одна думка про “Клуб Суперліги змінив назву перед стартом нового сезону

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.